Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Театрален фестивал събира детски и младежки трупи в Дом на културата „Средец“

От 12 до 14 май осем театрални студии ще представят своите представления в Концертна зала в ОКИ ДК“Средец“. II Национален фестивал на детските и младежки театрални студии ще бъде съпътстван от уъркшоп „Маски, кукли и карнавални техники“, фотоизложба „Венеция с карнавални маски“ и творческа среща на млади творци с опитни професионалисти на тема „Любителският театър - вчера, днес, утре“.

продължава>
 
Women Leaders Awards 2023 отличи 17 жени-лидери

Жените не покоряват върхове, те ги създават - бе мотото на събитието. Със 17 златни статуетки отличиха жените-лидери по време на церемонията Women Leaders Awards 2023, която представи добрите примери за женско лидерство в различни области.

продължава>
 
Будителите на България учредяват Дамски експертен съвет към Общобългарския парламент

В навечерието на Деня на Будителите родолюбивите организации в страната се обединяват, за да отличат примерите за съхранение на българския дух.
Събитието е на 30 октомври в галерията-музей на столичния хотел Анел, когато ще бъде учредена и новата гражданска инициатива - Дамски експертен съвет към Общобългарския парламент.

продължава>
 
Посланици, предприемачи, звезди и светила в медицината връчват медийните награди

Церемонията Balkan MEDIA Awards 2022 подкрепя изграждането на храма в родопското с. Забърдо. Гости от посолствата на балканските държави, предприемачи, любими звезди и светила в медицината ще връчват медийните награди на XI-тото издание Balkan MEDIA Awards 2022 тази вечер от 19 ч. в Black & White Piano Lounge в Grand Hotel Millennium.

продължава>
 
Петър Стоянов поздрави победителите в Националния исторически конкурс

Наградите за 14-ото издание на надпреварата, организирана от фондация „Ценности“, са осигурени по традиция от НДФ „13 века България“. „Тайният език на българите“ е темата разработена от Румяна Иванова, ученичка от Профилираната гимназия за романски езици „Г.С. Раковски“ в Бургас, с която младата дама завоюва първото място н 13-ото издание на Националния исторически конкурс (НИК). Надпреварата за ученици, организирана от фондация „Ценности“ с основател и президент Антонина Стоянова, е най-дълго провеждащата се в съвременна България без прекъсване.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 24