Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Виена инвестира 223 млн евро в трамвайна инфраструктура

За да може и в бъдеще Виена да остане най-добрият град за живеене в света, транспортното предприятие "Виенски линии" инвестира в инфраструктурата и подготвя надеждна мрежа за обществен транспорт на бъдещето.

продължава>
 
Конете във Виена вече ще са с пластмасови подкови

Металните подкови на конете, които се движат през центъра на Виена, нанасят значителни щети на уличната настилка в австрийската столица. Поради високите разходи за ремонт на улици, общината реши да субсидира преминаването към пластмасови подкови за всички собственици на файтони, които желаят това.

продължава>
 
Виена посреща Нова година с валс на открито

Новогодишните тържества във Виена се провеждат на общо осем места с вход свободен – не само в центъра на града, но и на площада пред Виенското кметство и пред Виенското колело в Пратера. Вместо фойерверки ще има пищно лазерно шоу на фона на Дунавския валс.

продължава>
 
Виена остава най-добрият град за живеене

Това, което радва милиони посетители на Виена, се потвърждава още веднъж от международното проучване на Мърсър (Mercer): Виена беше и си остава най-добрият град за живеене.
До 2019 г. международната консултантска компания Мърсър провеждаше ежегодно проучване за оценка на качеството на живот в големите градове в цял свят.

продължава>
 
Във Виена гара става съвременен квартал

До 2035 г. в района на Северозападна гара във Виена ще изникне нов градски квартал с около 6500 апартамента и 4700 нови работни места. Фокусът е, наред с други неща, върху устойчивите и достъпни жилища.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 38