Банер
Банер

 Очаквайте скоро на пазара новата книга на  астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова.

 

Звезди, журналисти и бизнес-елит празнуват 2018-та с ВИП Комюникейшън

 Любими звезди от сцената и екрана, журналисти от печатни и електронни медии, както и представители на бизнеса ще отпразнуват заедно новата година на традиционното събитие на агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Домакин на партито е лидерът на елитната клубна култура - Magnito, а гостите ще бъдат посрещнати от управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

продължава>
 
Екипът "Руните говорят 2" с дебютна изложба в Националния музей на образованието

 Изследователите преведоха пръстените и печатите на велики българи като Кубрат, Тервел и Борис Първи

С фотоизложбата "Неразказаната приказка за българската история" Националният музей на образованието - Габрово започва нова музейна рубрика под същия наслов. 

продължава>
 
Самоков е сред лидерите в екотуризма на Балканите

 Екотуризмът ще бъде акцент в третото издание на Балканските награди за туристическа индустрия, които ще бъдат връчени на 5 декември от 20 ч. в хотел Премиер Бест Уестърн.
Международно жури от експерти ще оценява кандидатите за престижните статуетки, напомнят организаторите от ВИП Комюникейшън.

продължава>
 
Успешната стратегия за туризъм на Пловдив с номинация от Балканските Оскари

Третото издание на Балканските награди за Туристическа Индустрия ще отличи и най-успешните маркетингови стратегии в туризма. Партньорите на конкурса номинираха стратегията на община Пловдив, която е сред най-атрактивните европейски дестинации, с високо развита конкурентноспособна туристическа индустрия, съобщават организаторите на церемонията от ВИП Комюникейшън.
Събитието ще се състои на 5 декември от 20 ч. в хотел Премиер Бест Уестърн, а международно жури от експерти ще оценява кандидатите за престижните статуетки.

продължава>
 
Община Приморско с престижна номинация за лидер в туризма на Балканите

Една от водещите туристически дестинации на Балканите - българското Черноморие, ще бъде представена по време на третото издание на годишните награди за Балканска туристическа индустрия с един от лидерите в туризма - община Приморско. 

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 146