Банер

 Очаквайте скоро на пазара новата книга на  астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова.

 

Sofia Music Terrace подари Белослава на столичани

 Неочакван подарък получиха столичани на откриването на лятната градина на Sofia Music Terrace – изненадата на събитието беше Белослава, която пя хитовете си пред гостите на клуба. Гласът на джаз-принцесата покри шума на колите по жълтите павета и пред заведението се събра тълпа от почитатели на талантливата изпълнителка.

продължава>
 
Детектив № 1 изпревари Джизъса и Ники Михайлов за титлата BEST MAXIM TATTOO 2017

 Частен детектив № 1 и популярен рокер Марин Маринов изпревари футболните плейбои Благо Георгиев и Ники Михайлов в надпреварата за титлата BEST MAXIM TATTOO 2017. Най-атрактивните татуировки на популярните българи ще дефилират край басейна на един от най-предпочитаните ресторанти на столицата - MAXIM Pool & Gаrden на 5 юли от 19 ч., разположен в Дипломатическия клуб в Горна баня. 

продължава>
 
Наталия Симеонова с награда RESPECT

 Наталия Симеонова получи наградата RESPECT 2017 снощи на церемония в столичния клуб ONYX със съдействието на АVAIR, Z&M Private co, Леопард Трейдинг и верига ресторанти Петлето. Блондинката с добро сърце не можа да присъства на церемонията, но наградата й бе получена от Магдалена Гигова и Соня Момчилова, създателки на предаването О!Здравей по BIT, които също взеха приз за добрите си дела. 

продължава>
 
Оперна звезда открива сезона на виното в София

Солистът на Софийска опера и балет Хрисимир Дамянов ще изпълни главната роля в едно от водещите събития на лятна София - "Опера и вино", в най-предпочитания ресторант в столицата Maxim Рool & Garden в бившия Дипломатически клуб, Горна баня.
Носителят на награди от конкурсите „Франц Шуберт”, ”Млади виртуози”, ”Академик Марин Големинов”, „Йозеф Хайдн” и ”Петър Коньович” стана любимец на ценителите на музиката с ролите: Дон Отавио от ”Дон Жуан”, Ферандо от ”Така правят всички”, Тамино от ”Вълшебната флейта”, Граф Алмавива от ”Севилският бръснар”, Ленски от ”Евгений Онегин”, Алфред от ”Травиата”, Херцогът от ”Риголето” и други.

продължава>
 
Тодор Батков кани на Pool парти

Младият бизнесмен ще е домакин на 36 часов купон в Банкя

Бизнесменът и виден столичен плейбой Тодор Батков-младши се е захванал с нелеката задача да организира грандиозен купон в Diamonds Pool & SPA, Банкя. 

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 50