Банер
АНТОАНЕТА ТИТЯНОВА С ПЪРВА НАГРАДА ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ТУРИЗМА ЗА ПЕЧАТНА МЕДИЯ

Популярната журналистика Антоанета Титянова, със стотици статии в сферата на туризма от десетилетия, получи I награда - статуетка "Златна роза" и "Грамота" в категория "Журналистически материал в печатна медия" от Министерство на туризма на официална церемония на VIII Годишни награди в туризма, които се проведоха под патронажа на министър-председателя на Република България акад. Николай Денков.

продължава>
 
За мисионера Емил Илиев - Доктора

Всяка Нова година започва за хората с огромна надежда и поглед към бъдещето. Очакванията са свързани с успеха, здравето и благополучието на нашите близки и нас самите. Такава е и символиката на рождените дни. Едва ли някой си дава сметка, че започващата Нова календарна година и пореден рожден ден могат да са последните. За съжаление 2020 г. и датата 16 октомври 2020 г. се оказаха последни празници за Доктора.

продължава>
 
Стотици посетиха изложбата на Татяна Титянова и показаха колко я ценят и обичат

За дни през изложбената зала в Дом на културата „Средец“ преминаха стотици граждани, десетки изтъкнати художници, писатели, артисти и колеги на Татяна от Националната телевизия. С емоционално слово проф. Ивайло Мирчев откри изложбата на една от най-популярните телевизионни водещи Татяна Титянова: „Чаровна, красива и на всичко отгоре – талантлива, за съжаление си отиде жестоко, нелепо и много рано.“

продължава>
 
Христо Станков: „Както творците, така и публиката след пандемията са зажаднели за стойностни културни събития“

Хореографът Христо Станков, директор и създател на Български арт и фолклорен център „Нестия”, има зад гърба си хиляди концерти и десетилетия прославя с формацията българския фолклор из целия свят. Неговата родолюбива дейност не свършва с танцовите изяви из България, защото Христо Станков организира годишно около 45 фолклорни фестивала. Целта на „Нестия“ е да съхрани и да популяризира уникалния и самобитен български фолклор.

продължава>
 
Спомен за д-р Благой Титянов

На 28 март 2021 г. се навършват 4 години от смъртта на Д-р БЛАГОЙ ТИТЯНОВ (1927 – 2017 г.) – заслужил лекар.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 Следваща > Край >>

Страница 1 от 8