Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Водещи на NOVA с благородна инициатива в Прогнозата за времето

Всеки петък лицата на медията търсят нов дом на изоставени кучета. Водещите на Прогнозата за времето на NOVA обявиха, че дават началото на благородна кауза да намерят дом на изоставени кучета. Посланиците на доброто всеки петък ще представят прогнозата за времето в компанията на едно бездомно куче. С инициативата „Време за надежда“ лицата на NOVA ще търсят бъдещо семейство за четириногите им екранни партньори.

продължава>
 
SOFIA SUMMER FEST ПРИКЛЮЧВА С БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ

Летният фестивал на София ще завърши с търг, събраните средства ще бъдат дарени на „Дом на ветераните на културата и изкуствата“
Sofia Summer Fest 2021 ще приключи на 30 септември с автобиографичния стенд ъп спектакъл на Део. Веднага след него, от 20:45 часа, ще се проведе благотворителен търг с част от мебелите на фестивала, предоставени от „Мебели Виденов“.

продължава>
 
ЦЕНТЪР ЗА СЪВРЕМЕННИ ИЗКУСТВА “ТОПЛОЦЕНТРАЛА” ОТВАРЯ ВРАТИ

40 години след своето построяване, тази есен бившата топлоцентрала на НДК се трансформира в регионален център за съвременни изкуства “Топлоцентрала” - първото по рода си пространство у нас за изпълнителски, визуални изкуства и музика от България и света.

продължава>
 
Alfa Romeo в центъра на италианската мода

По повод предстоящото излизане на новия модел на Alfa Romeo Tonale, Alfetta стана част от изискана експозиция в изключителния бутик Larusmiani, който има близо 100-годишна история в стилната мода в Милано. Една от най-старите луксозни марки за дрехи и модни аксесоари Larusmiani се намира на престижната улица „Monte Napoleone“ в столицата на модата Милано и е домакин на предизвикваща инсталация на Alfa Romeo GP Tipo 159 „Alfetta“.

продължава>
 
„Милениум“ с „Великите книги, които няма да прочетете“ от проф. Бърнард Ричардс

Защо първият роман на Томас Харди си остава непубликуван? Какво се случва с ръкописа на дългоочаквания magnum opus на Труман Капоти? Защо Хайнрих Бьол изоставя „Изгубеният рай“ и как го преработва в други творби?

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 29