Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Магнитни бури през юни 2022

Първите дни на юни започват с тридневна магнитна буря. До края на юни геомагнитни смущения продължават на приливи и отливи в средата на месеца и в неговия край.

продължава>
 
Магнитни бури през април 2022

Първите дни на април започват с тридневна магнитна буря. До края на април геомагнитни смущения продължават на приливи и отливи в средата на месеца и в неговия край.

продължава>
 
Магнитни бури през март 2022 – 8 март ще срещнем с повишена геомагнитна активност

Първата седмица на март е наситена с поредица от магнитни бури. Те са продължение на повишената магнитна активност от края на февруари. До края на март геомагнитни смущения продължават с пълна сила.

продължава>
 
Магнитни бури през февруари 2022 – наситен с геомагнитна активност

Първата седмица на февруари започва с поредица от силни и изключително мощни бури. Те са продължение на повишената магнитна активност в края на януари. До края на февруари геомагнитни смущения продължават.

продължава>
 
Магнитни бури през януари 2022 – годината стартира с геомагнитна активност

Първият ден на януари започва с лека буря, която утихва в следващите дни. Тя е резултат на повишената магнитна активност, с която завърши 2021 г. - последните 4 дни на месец декември. След това януари се успокоява, но втората десетдневка е белязана от продължителен период от геомагнитни смущения.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 27