Банер
Италиански диджей ще пуска в Bedroom Premium Club

 На 21 февруари италианската звезда на хаус музиката Manuel De la Mare ще застане зад пулта на Bedroom Premium Club.

 Диджеят от страната на ботуша е вече у нас и се подготвя за изявата си, като обещава неповторим микс от музикални стилове и звучене. Заедно с Manuel De la Mare зад пулта след полунощ ще бъде и резидента на Bedroom Premium Club - Dimo BG. Ново и нестандартно тематично шоу ще бъде специалната изненада за гостите. Автор на костюмите е сценографът Донка Боева, а хореографията е поверена на Галя от Сатен.

Кой е диджей Manuel De la Mare

Той е роден в малкия град Барга в областта Тоскана, Северна Италия. След като се премества в град Пиза, започва музикалната си кариера с овладяването на изкуството да свири на китара, флейта и клавирни инструменти. Преминава през няколко местни рок банди преди да открие голямата си страст – електронната музика.
В течение на времето Manuel De la Mare оформя собствен музикален стил, смесвайки различни жанрове и течения – италианска денс музика, deep house, rolling techno и др. Италианецът обаче е необикновен диджей. Той не е самоук, а има докторска степен по музикално, кино и театрално изкуство, която го превръща в един от най-професионално подготвените и образовани диджеи в гилдията. Именно качеството на работата му го издига до ранга на диджеи като Bob Sinclar, Richie Hawtin, Paul Van Dyk, Carl Cox, Pete Tong. Затова не е никак случайно, че получава наградата “Best Remixer” за 2011 г. на класацията на Beatport, а през 2013 г. ремиксът му на “Samba De Janeiro” на Bellini се задържа на първото място в същата класация в продължение на 4 седмици. Признание за неговото изкуство са и редовните покани за гостуване в клубове във Япония, Великобритания, Холандия и цяла Европа, в т.ч. и в България.
Съобщи: Маргарита Кабурова
Публикува: Виктория Милчева