Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Темата на Нова по Нова ТВ

Събота, 1 януари, 19:30 ч.
тема: Свят на тишина
автор: Мария Димитрова
оператор: Цоньо Данчев

Повечето от нас едва ли някога са си задавали въпроса какво е усещането да не можеш да чуеш как майка ти те вика, как звучи гласът ти, какво казват в новините или как учителката ти се кара...

Над 100 000 души у нас делят една съдба - съдбата да бъдеш различен от другите, но да знаеш, че твоят свят макар и потънал в тишина, е по-красив и емоционален от този на човек с многобройни дарове от живота. Става въпрос за тези, които във всекидневието си повечето от нас пренебрегват, защото имат увреждане. Хората обаче, които са плътно до тях, освен семейството, винаги ще останат техни приятели, защото без тях глухите хора у нас ще потънат в пълна изолация.

И ако като малки сме гледали в малкото прозорче човекът, който със странни движения показва новините на деня, сега е момента да се разходим в света на тишината, заедно с тях - жестомимиците и приятелите ни с увреден слух…

Нова телевизия