Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Министър Александър Цветков ще покаже какво включва техническият преглед за изправност на МПС

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков ще присъства утре, 20 април, на проверка за техническа изправност на лек автомобил. Ще бъде показано какви са задължителните проверки, които всяко превозно средство трябва да премине по време на периодичен преглед за техническа изправност.

Целта е гражданите да знаят за какви проверки плащат такса, когато закарат колата си в пункта за технически преглед и да търсят правата си когато им е извършен фиктивен преглед, защото това застрашава както техния собствен, така и живота на останалите участници в движението.