Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Холдинг БДЖ ще представи възможностите за атракционни пътувания

В присъствието на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков на 4 април 2011 г. (понеделник) ще бъдат представени възможностите на „Холдинг БДЖ” ЕАД за осъществяване на атракционни пътувания.

Презентацията ще бъде направена във влакова композиция, съставена от парен локомотив и вагони, използващи се за атракционните пътувания на „Холдинг БДЖ” ЕАД. По време на представянето влаковата композиция ще се движи по линията София – Банкя – София.

Желаещите да отразят събитието да бъдат на 4 април 2011 г. (понеделник) в 10.30 ч под часовника на Централна жп гара София.