Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

„Строго разрешено” в затворническата килия - филм на Канна Рачева тази неделя в bTV Репортерите

Всичко забранено за затворниците може да влезе в килиите им по най-изненадващия и изобретателен начин. Това показва филмът на Канна Рачева „Строго разрешено”, който ще бъде излъчен тази неделя в bTV Репортерите. Само за 48 часа камерата на оператора Иван Филчев засне без прекъсване почти 2 часа материал как под марката на пощенския плик или под етикета на банана редовно зад решетките влиза по една доза наркотик или по една... SIM карта. Eкипът на bTV разкри, че за нелегален внос в килиите се използват дори орехи.

Тази неделя от 19.30 часа зрителите ще разберат как в една затворническа килия могат да се поберат повече от 12 тайника. Къде затворниците крият алкохола и какво може да влезе в един телевизор – ще стане ясно само в bTV Репортерите на 27 март.