Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Прогнозите на Станка Ангелова

Предстои къса, но студена зима

Повече от четвърт век чудотворката от Златица е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им.
Медиите и тази година вдигна много шум около топ ясновидката, която прави седмична прогноза единствено за „Вестник за дома”.

Единствена Станка Ангелова предсказа в пресата предстоящото убийството на Боби Цанков, неизбирането на Румяна Желева като европейски комисар.
Славата на Станка Ангелова се разнася още преди 30 години. Тя е трето поколение пророци. Дарбата наследява от баба си Донна и прабаба си Сабина – известни знахарки от Северозападна България. Пророческите й умения проличават от детството.
Въпреки че Станка Ангелова има съвсем друга професия, тя никога не връща човек, потърсил я да разплете сложната плетеницата от житейски неволи и болежки. Минава стотици километри на ден, за да се срещне с хората, безплатно отговаря на писма им в пресата, консултира всеки, потърсил я за помощ. В двора на дома й има изящен параклис с майсторска дърворезба и стъклопис.
Безспорно Станка Ангелова е в челото на топлистата на най-добрите български ясновидки, което я прави търсен консултант за седмични прогнози на няколко издания.

- Как проникваш в миналото и бъдещето на човека?
- Нужно ми е да постоя срещу дадено лице не повече от 2 минути, да усетя вибрациите му – нищо повече. Улавям без усилие картини от живота. По телефона ми трябват име и рождена дата. От баба Донна, която е румънка по народност, знам да гадая и чрез кафе, да бая и да премахвам негативни енергии.

- За какво идват най-често при теб?
- Никой не ходи за хубаво при ясновидци. Идват при злополуки, кражби, болести, нещастия, разводи, за бизнес дела, за всякакви битови и житейски проблеми - скарали се и не могат да се погаждат, за семейни и сантиментални въпроси. Естествено и за да им лея кулшум, при родови проклятия и магии. Аз съм от тези хора, които не отстъпват от принципите си. Добра и човеколюбива съм, обичам да помагам на другите. Съпреживявам всичко. Усещам отрицателната енергия, боли ме за всички, които идват при мен с житейската си драма. Клиенти са ми много политици, медици, професори, творци. Някои са ми приятели, защото при всеки проблем ме търсят за съвет. Задължително насочвам хората към доктор, психолог, когато видя здравословен проблем. Много хора смятат, че имат магия, но не е така. Те имат нужда от специализирана медицинска помощ, диагноза и лечение.

- Съществуват ли нетативни вмешателства – магии?
- Магията е посегателство над човешкото биополе, не е внушение. Прави човека неузнаваем. Променя начина на мислене, на действие, дава друга насока в живота. Не е толкова често срещана колкото си мислят хората, но я има. Магия за хубаво няма, но по-страшни са родовите проклятия.

- А леенето на куршум кога се прави?
- При уплаха. Така се лекува страх, депресия, заекване, напикаване... Отстранява отрицателната енергия, натрупана в човешкото съзнание и душа. Мен ме е учила баба ми, която го е наследила от своята майка Сабина.
 

Прогноза за България за 2011 г.
- Много кризисни моменти ще има. Нов вот на недоверие, но безуспешен.
- Премиерът въпреки трудностите, изкарва мандата докрай. Ще се бори срещу неуредици и ще оправя криви дървета. Ще постигне положителни неща за хората, не за себе си.
- Следващият президент ще е от редиците на Герб. Има 50 на 100 вероятност да е жена.
- Дянков ще има хиляди трудности от всякакво естество, но ще издържи. Плюят него, но той се справя добре с малкото ресурси да закрепи страната в условия на криза. Прави от нищо нещо.
- Атаките срещу Цветан Цветанов няма да успеят. Остава на поста си.
- Яне Янев е поставено лице. Колкото повече хвърля кал по другите, толкова повече се дискредитира. В следващия Парламент РЗС няма да влезе.
- Алексей Петров повече няма да влезе в затвора, но и няма да влезе в политиката открито.
- Организираната от Първанов политическа формация ще има своя бум, ще набере сила и ще влезе в НС. Няма да задържи дълго позициите си – ще вземе гласове от БСП, а не от Герб.
- Ще продължат стачките. Те са политически, затова ще се стига до съглашения и няма да има размирици.
- ЕС ще продължи да подкрепя страната. Гледат с по-добро око на нас. Ако нашите политици спрат да се плюят взаимно, а работят съвместно помощите ще са повече. Дават, а няма кой да ги усвои.