Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

Прогнозите на топ ясновидката Зеви отново се сбъднаха

Събира влюбени, стабилизира бизнеса

В началото на месеца „Вестник за дома” публикува прогнозите на пророчицата Зеви, които отново поразяват с невероятна точност.

Предсказанията й за добра реколта, но с влошено качество, заради влагата, удари Добруджа. Ясновидката бе категорична, че ще започнат дела в Приморско и ето, че първите неприятности за „крайно нуждаещите се с масивни хотели” започнаха.

Потомка на чародейката от Самоков - Булата и на именития Хасан ходжа предвижда възход за българското кино, успехи за министър Борисова, неприятности за Дянков, мор на много възрастни хора заради нехайно отношение.
Зеви има зад гърба си богата музикална кариера - обиколила е света с таланта си, но феноменалната й ясновидска дарба я кара да промени живота и професионалното си поприще. Наследницата на Забулената, която вдигала мъртви, е известна като най-силната ясновидка, която събира влюбени, възражда фирми, семейства, връща здраве и любов.
Зеви вижда безпроблемно в миналото и бъдещето, а силата й е да премахва негативните влияния, да привлича късмета, здравето и парите към хората. Наследила е дарбата и знанията си от предците си чародейци, но е единствената ясновидка, с няколко дипломи от елитни учебни заведения - четиригодишен Богословския колеж за девойки в Истамбул и Ислямски институт в България. Изпращат я като девойка да уча “Имам хатиб” в Турция и за 3 месеца Зеви научава турски, после арабски, английски.
Пророчицата се моли неколкократно всеки ден и изрича най-малко по 16 000 пъти кратките молитви. Известна е с високия си морал и религиозност, с това, че работи само за добри каузи и че не може служител на Бога да вършиш зло.

Зеви е в топлистата на най-известните феномени на България.
Медиите от десетилетие преследват за прогнози смирената прорицателка, която не обича празната показност, но прогнозите са й сред най-точните. При ясновидката идват много светски личности, политици и бизнесмени. Последните държат тя да присъства на сключване на сделки, да е в течение на кризисни моменти в договарянето, за да може да ги елиминира.
- Как се появи ясновидството при теб?
- Разказват, че от най-ранна съзнателна възраст съм предупреждавала околните за неща, които ще се случат. На 4-години съм спряла да ям с дни, след което хората около мен забелязват, че каквото казвам, се случва. Информирала съм кой ще дойде, къде се намират изгубени вещи. Повратна точка бе смъртта на баща ми. Това накара близките ми да ме пратят от София на 13-годишна възраст да уча шариат в Богословски колеж в Турция. На 23 години прекъснах музикалната си кариера, турнетата в Япония и Скандинавия, и започнах да ясновидствам и да помагам на хората. Когато ти е дадено трето око и дарба да помагаш на другите, в даден момент се проявява по Божията воля. Явно от моята баба Забулената ми идва силата да събирам разделени хора, да развалям магии, да заздравявам семейства, да сдобрявам брат и сестра. Търсят ме при фалит, хора, на които бизнесът им не върви или такива, които са разделени против волята им от трети човек.
Често съм на пълни пости. През деня не ям, не пия.

Моля се постоянно за всички хора
Да няма зло, агресия, глад, смърт... Не можеш да се молиш само за себе си, защото си част от другите. Имам молитви, които ги повтарям стотици хиляди пъти: за болести, за пари, събиране... Не деля хората. Човек, когато вярва в Бог, няма значение дали е будист, християнин, мюсюлманин. Служител е на Господ. Обръща се към една и съща сила. Моите сили са опасни. Ако сбъркам, няма оправдание. Ако помогна на човек с лоша душа, ме наказват. Когато е писано нещо да стане, става.
- Кои хора идват при теб?
- Всякакви. Развалям магии, за да има берекет, да не се губи бизнеса, да се заздрави семейството. Няма да забравя една бизнесдама – Вяра. Има двама сина. Работят и тримата, докато една хубавица не решава, че трябва да се омъжи за сина й и да сложи ръка на парите. Случаите са безброй.
Видя ли, че има нечестиви помисли, връщам. Развалям магии, за да има берекет, да не се губи бизнеса, да се заздрави семейството. Веднъж мислех да се изнасям от дома, когато изгоних една мутра. Преди да гледам, изричам молитви. Правя контакт с чистата сила на Бога, която ми праща светлина. Не може да си праведен, а да разбиваш семейства, да караш хора да се поболяват.
- Години наред носителка на титлата „Бизнесдама на годината” търсеше помощ и съдействие при теб?
- Беше пред фалит, а сега има 7-8 фирми. Преди всяка важна бизнес среща и преговори години наред ме викаше да й съдействам. Бяха на път двама нейни врагове да й вземат бизнеса, а аз направих така да й станат съдружници и да работят за нея.
- Може ли с промяна на негативната енергия да потръгне бизнеса?
- Разбира се. Наскоро в страната ни бе мощен руски магнат. Имаше срещи на правителствено ниво. Наш бизнесмен искаше работен контакт с въпросната личност. С моя помощ не само го убеди, но и подписа договор с него за огромна финансова подкрепа. Преди получаването на всички плащания ме викаше да помагам енергийно.
- Какво трябва да знаят хората?
- Да търсят светлината в душите. Доброто да надделява. Трябва да спрем да мислим зло на другия. Мислите на хората се чуват и предизвиква негативни процеси. Нека бъдем по-добри.