Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Очаква ни благодатна година, а не Апокалипсис

Прогнозите на астроложката Станка Ангелова

- Приветствам промяната на закона в сферата на здравеопазването за съвместно сътрудничество на хора като мен със синзитивни способности и медицински специалисти.

Зимата чука на вратата ни и се безпокоим как ще прекараме студените месеци, които не вещаят спокойствие в предизборната обстановка и поради финансовата криза„ Допитахме се до астроложката какво се очертава на страната ни в идните месеци.

Близо 3 десетилетия чудотворката от Златица е сред най-търсените и популярни български астроложки и сензитиви. Политици, учени и хора на изкуството още преди демократичните промени я търсят да прозре бъдещето им. Медиите и тази година вдигна много шум около топ ясновидката, която прави седмична прогноза единствено за „Вестник за дома” и сайта "България без граници".

Славата на Станка Ангелова се разнася още преди 30 години. Тя е трето поколение пророци. Дарбата наследява от баба си Донна и прабаба си Сабина – известни знахарки от Северозападна България. Пророческите й умения проличават от детството. Единствена Станка Ангелова предсказа в пресата предстоящото убийството на Боби Цанков, неизбирането на Румяна Желева като европейски комисар.
Въпреки че Станка Ангелова се занимава със земеделие и алтернативни форми на енергия, тя никога не връща човек, потърсил я да разплете сложната плетеницата от житейски неволи и болежки. В двора на дома й има изящен параклис с майсторска дърворезба и стъклопис.
Безспорно Станка Ангелова е в челото на топлистата на най-добрите български ясновидки, което ни накара да я потърсиме за поредната прогноза какво ни очаква в близките месеци.

Как проникваш в миналото и бъдещето на човека?
- Нужно ми е да постоя срещу дадено лице не повече от 2 минути, да усетя вибрациите му – нищо повече. Улавям без усилие картини от живота. По телефона ми трябват име и рождена дата.

За какво питат най-много хората?
- Никой не ходи за хубаво при ясновидци. Идват при злополуки, кражби, болести, нещастия, разводи, за бизнес дела, за всякакви битови и житейски проблеми - скарали се и не могат да се погаждат, за семейни и сантиментални въпроси. Естествено и за да им лея кулшум, при родови проклятия и магии. Аз съм от тези хора, които не отстъпват от принципите си. Човеколюбива съм и обичам да помагам на другите. Съпреживявам всичко. Усещам отрицателната енергия, боли ме за всички, които идват при мен с житейската си драма. Клиенти са ми много политици, медици, професори, творци. Някои са ми приятели, защото ме приемат като семеен консултант - търсят ме за съвет при всеки проблем. Задължително насочвам хората към доктор, психолог, когато видя здравословен проблем. Много хора смятат, че имат магия, но не е така. Те имат нужда от специализирана медицинска помощ, диагноза и лечение.

Съществуват ли нетативни вмешателств?
- Магията е посегателство над човешкото биополе, не е внушение. Прави човека неузнаваем. Променя начина на мислене, на действие, дава друга насока в живота. Не е толкова често срещана колкото си мислят хората, но я има. Магия за хубаво няма, но по-страшни са родовите проклятия. Леенето на куршум помага при лечение на страх, депресия, заекване, напикаване... Отстранява отрицателната енергия, натрупана в човешкото съзнание и душа. Мен ме е учила баба ми, която го е наследила от своята майка Сабина. Приветствам промяната на закона в сферата на здравеопазването за съвместно сътрудничество на хора като мен със синзитивни способности и медицински специалисти.

 


Прогноза за България
- Както казах преди половин година ”Симеон Дянков ще е по-отстъпчив при отпускането на пари за пенсии и за социалната сфера, образованието и културата” и така става.
- Каквото и да се говори за Герб, и Бойко Борисов, но хората му имат доверие и той ще получи най-много от гласовете на хората.
Премиерът Борисов продължава да управлява и да е безкомпромисен, като показва, че метлата е за всички, който не работи честно и както трябва. За момента няма алтернатива.
-Референдумът за Беляне няма да промени нищо. Това е политика на високо ниво. Много още ще се шуми за газопроводът и енергийната ни политика. Уловка е дошлият концорсиум, който уж иска да купи Беляне. Нищо няма да стане.
- Изборът на Станишев няма да промени рейтига на БСП.
- Жорж Ганчев и Маришки няма да излязат като трета политическа сила, както искат. Дори ще се представят по-слабо от Атака.
-Миглена Кунева има потенциал, но не е достатъчен. Все пак се справя по-добре от другите.

Очертава се снежна зима
- Зимата ще започне по-рано, но няма да е по-различна от предходните. Ще има и студени, и топли периоди. Януари и февруари ще са по-люти, но природата върши своето, а от хората зависи дали ще има бедствия и колко дълго ще продължат.
-Няма да е гладна зимата. Реколтата тази година бе добра, животните има с какво да се изхранят, не бива да се злоупотребява и да се вдигат безпочвено цените. Но за съжаление те ще скачат нагоре.
-2013 година ще е хубава. България започва да дръпва нагоре – бавно, но стабилно. По-голяма ще е сигурността, по-малка безработицата и повече доходите.
- Плевнелиев няма да вдига много шум около себе си, но ще върши добре работата си като президент. Ще печели изгубени позиции, ще съумее да вдига престижа на страната, добър избор е неговата кандидатура.
- Туризмът ще продължава да е стабилно перо за нашата икономика. Все повече интерес ще има към зимните ни курорти.
- Страната ще спечели пари от еврофондове, ще се преодолеят трудностите и все повече ще се измъкваме успешно от кризата.
- Около Мирослав Найденов ще има напрежение, но той ще съумее да намери общ език с производителите. Важно е да спечели доверието им.
- Обама няма да го преизберат за президент на САЩ. На преден план излиза жена.

За контакти : 088 5408779 , 088 9887367 stankaangelova.com/