Банер
Астроложката на сайтът „България без граници” вижда Росен Плевнелиев на балотаж.

Хубава година очаква България
-Астроложката на сайтът „България без граници” вижда Росен
Плевнелиев на балотаж.

Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия търсят чудотворката от Златица да прозре бъдещето им. Повече от четвърт век тя е сред най-търсените и популярни

български ясновидки.
Как проникваш в миналото и бъдещето на човека?
- Нужно ми е да постоя срещу дадено лице не повече от 2 минути, да усетя вибрациите му – нищо повече. Улавям без усилие картини от живота. По телефона ми трябват име и рождена дата. От баба Донна, която е румънка по народност, знам да гадая и чрез кафе, да бая и да премахвам негативни енергии.
За какво идват най-често при теб?
- Никой не ходи за хубаво при ясновидци. Идват при злополуки, кражби, болести, нещастия, разводи, за бизнес дела, за всякакви битови и житейски проблеми - скарали се и не могат да се погаждат, за семейни и сантиментални въпроси. Естествено и за да им лея кулшум, при родови проклятия и магии. Аз съм от тези хора, които не отстъпват от принципите си. Човеколюбива съм и обичам да помагам на другите. Съпреживявам всичко. Усещам отрицателната енергия, боли ме за всички, които идват при мен с житейската си драма. Клиенти са ми много политици, медици, професори, творци. Някои са ми приятели, защото ме приемат като семеен консултант - търсят ме за съвет при всеки проблем. Задължително насочвам хората към доктор, психолог, когато видя здравословен проблем. Много хора смятат, че имат магия, но не е така. Те имат нужда от специализирана медицинска помощ, диагноза и лечение.
Съществуват ли нетативни вмешателства – магии?
- Магията е посегателство над човешкото биополе, не е внушение. Прави човека неузнаваем. Променя начина на мислене, на действие, дава друга насока в живота. Не е толкова често срещана колкото си мислят хората, но я има. Магия за хубаво няма, но по-страшни са родовите проклятия.
А леенето на куршум кога се прави?
- При уплаха. Така се лекува страх, депресия, заекване, напикаване... Отстранява отрицателната енергия, натрупана в човешкото съзнание и душа. Мен ме е учила баба ми, която го е наследила от своята майка Сабина. Станка Ангелова е потомка на известни знахарки от миналото. Повече от четвърт век чудотворката от Златица е сред най-търсените и популярни български ясновидки. Политици, учени и хора на изкуството от десетилетия я търсят да прозре бъдещето им.

Предизборни прогнози
Социолози и политолози се надпреварват да правят прогнози какво ще се случи. Ето пророчествата на нашата астроложка – ясновидката Станка Ангелова.
- Въпреки броженията, които предизвиква Волен Сидеров, няма да успее.
- Всички партии ще печелят кметски места. В София Фандъкова ще остане още един мандат, въпреки че борбата ще е много жестока. Кандидатурата на Кадиев е силна, но хората харесват как работи и ще я оставят още за 4 години.
- В Бургас и Пловдив ще преизберат също сегашните кметове.
- От всички партии без РЗС ще има кметове по места. Ще преобладават БСП и ГЕРБ, а ДПС и Атака ще имат приблизително еднакъв брой симпатизанти. СДС – тук –там ще успеят. Мартин Димитров набира скорост пред Костов.
- Ще е много жестока борбата за президент. Най-вероятно е на балотаж да отидат Плевнелиев и Кунева. Ако изберат Плевнелиев е защото хората вече искат спокойствие и сигурност, но той все още не умее да каже на хората какво умее. Все пак най-вероятно е следващият президент ще е от редиците на Герб. Има 50 на 100 вероятност да е жена.
- БСП ще спечели доста гласове. БСП ще се върнат на власт след 8 години, но с нови лидeри, променени структури, с нови млади хора в ръководството.
-
Очаква ни добра реколта и но това не означава, че земеделците ще са доволни. Ще има хубава реколта от жито, картофи, от повечето земеделски култури.
- Както казах още февруари Кадафи ще остане в Либия, въпреки международния натиск. Още няма да го хванат, ще действа подмолно. Скоро не се вижда мир в Либия.
- Симеон Дянков, Цветан Цветанов ще продължат и втори мандат. На Цветанов може да му се провени постът и статутът.
- За България периодът е добър – няма да има атентати, нито големи земетресения и наводнения. Годината е хубава.
За контакти: 088 5408779, 088 9887367