Банер
Банер

 - Книгата на астроложката на сайтът „България без граници” Станка Ангелова ни показва как да яхнем щастието през идващите 12 месеца.

Станка Ангелова повече от три десетилетия чертае съдбините на хората и на страната ни. За първи път събра в книга пророчества, психологически съвети и любопитни факти за годината на Коня през миналото столетие и как тя може да промени живота на обикновения човек, както и на държавите.

Продължава...

Ясновидката Маг Мирена

Мирена Спасова е сред най-прочутите феномени в Русенско. От десетилетия предсказва бъдещето. Пречиства душата и тялото, използвайки древни методи на восъколеене. Премахва зависимости, проклятия и отрицателни енергии. Неутрализира страх и открива загубени вещи. Прилага ритуали за просперитет и събира разделени партньори.

Маг Мирена е потомка на известната гадателка баба Гота от Кюстендил. Добронамерена и човечна, маг Мирена не парадира с дипломи и удостоверения, доказващи нейните способности. Популярността й се дължи на обичта на хората, които от уста на уста разказват за чудесата, сътворени от нея.

Ясновидката безпроблемно предсказва бъдещето
Моята сензитивност ми отваря картина-видение за човека. Усещам нещата в зародиш. Премахвам негативна намеса на енергийно ниво. Трябват ми трите имена и датата на раждане. Няма значение дали човекът е до мен или е на разстояние. Отварям картина и правя диагностика и прогностика чрез вибрация на гласа, лична среща или с данните на човека. В тях е закодирана информация и чрез нея улавям енергийнопроблема.

Премахва стрес и магии с восъколеене
Чрез този изпитан древен метод премахвам всякакви негативни влияния. Използвам го при премахване на стрес, напрегнатост, безсъние, депресия, липса на концентрация, уплах - спомага за духовното пречистване.. Восъколеенето извършвам и по снимка, ако човек е възпрепятстван да дойде лично.

Родена за пророк
От малка предсказвам настояще, минало и бъдеще. За първи път я демонстрирах пред другите, когато при баба ми бе дошла бременна жена. Щом си тръгна, казах пред всички, че ще е нещастна за цял живот. Детето, което ще роди, ще е парализирано. След половин година пророчеството ми се сбъдна. След преживяна травма в едно кърджалийско село за първи път ми предрекоха, че съм избрана свише да помагам на хората.

Кой и по какъв повод идва при маг Мирена?
При стрес, проклятие, уроки, при кармична намеса. Отстранявам подобни въздействия. Прилагам ритуали за успех, просперитет, за реализация, променям кода на живота, за по-бърза реализация. Работя лице в лице, но и с актуална снимка на човека получавам пълно видение за него. Начините при мен са различни. Доста идват за съвет да заминат ли зад граница, как ще протече бизнесът им, дали децата са зависими... Отварям картина. Видението ми сочи какво ще се случи.

Помага на влюбени
- Мога да съм полезна, когато по съдба е определено да са заедно, но има чужда намеса. Чрез восъколеене върху данните виждам има ли надежда. Благодарение на Божията сила получавам видение. Отварям кода и на двамата. Има ли светлина, то всичко ще се оправи. Прилагам бяла намеса, за да премахна негативната енергия между тях. Ако звездата на двамата партньори е тъмна, то няма нужда да ги събираш. Пътищата им са разделени. Тогава обяснявам, че им е предречено да не са заедно.

Интересни случаи от практиката
- Някои не могат да заченат, заради външна енергийна намеса. Преди година ме посети жена, проклела дъщеря си, когато пристанала на любимия мъж. Заклеймила рожбата си с най-тежкото - майчината клетва: “Да не намери щастие, да няма своя рожба.” 9 години дъщерята не можеше да забременее. След последния безполезен опит, решава да сложи край на живота си. Изпива шепа лекарства, но за щастие съпругът я намира и я завежда в токсикологията. Майката разбира вината си. Дойде при мен за помощ. Започнах работа и дъщеря й забременя.
- Наскоро имах случай – бяха изчезнали от дом ценности, документи и кутия с бижута. Бях категорична, че кражбата е от близък човек и ще го открият. След 15 дена разбраха, че ги е взела етървата.

Има ли магия?
Не всеки човек е засегнат от отрицателни влияния. Много си внушават. Когато в живота следва поредица от несполуки, проблеми без причина, консултяцията с маг не вреди. Аз също ги препращам при лекари и психолози, когато става дума за здравословен проблем. Хора влизат при мен с угрижени лица, а тръгнат ли си щастливи и усмихнати, значи съм си свършила работата. Благодарение на моето ясновидство, ги напътствам и им показвам правилния път напред.
Маг Мирена
- Ясновидство
- Премахване на негативна енергийна намеса
- Восъколеене
За контакти: 0886/529-650, 0885 094 715