Банер
Почеркът издава вашата сексуалност

Психология или забавна графология?

Отдавна е известно, че по почерка може лесно да се определи характера на човека. Оказва се, че сексуалността може да се узнае от начина, по който редим буквите върху белия лист.

Предлагаме ви любопитно четиво как да изследвате почерка си, а след това се заловете с почерка и либидото на своя любим.

Наклонът
Вижте в какво посока са наклонени буквите. Ако наклонът е надясно и е достатъчно интензивен (под ъгъл около 45 градуса), човекът е открит и емоционален - той не задържа в себе си своите чувства.

Ако буквите са строго вертикални, имате работа с затворен и уравновесен човек, който, докато се влюби, първоначално дълго време ще се вглежда във вас. Ако буквите са наклонени наляво, чувствата на този човек са подчинени на разума и той е склонен към аскетизъм.
Внимание: Има случаи, когато отделен ред или дума са изписани с различен наклон. Тогава става дума за човек, чието сърце и разум се намират в състояние на конфликт: интелектът иска едно, а емоцията съвсем друго. Този човек е склонен към резки промени в настроението си. Следствие от това са неговата придирчивост и непостоянство.

Натискането
Лекото натискане свидетелства за предан и верен човек, който е свикнал повече да слуша, отколкото да говори. Той е внимателен и любезен към околните. Силното натискане, твърдите и дебели букви означават решителност, енергичност, пламенност на чувствата, но и способност за бързо охлаждане и ново влюбване.

Размерът на буквите
Буквите с размер над 4 мм говорят за непрактичност и желание за привличане на вниманието. Дребните букви означават самообладание, сдържаност и пресметливост. Ако буквите са тесни, човекът е грижлив, но и малко стиснат. Ако ширината на буквите е по-голяма от тяхната височина, този човек е предприемчив, той лесно се ориентира в непознати ситуации и бързо възприема новото.

Стилът на писане
Кръглите букви свидетелстват за способност към сътрудничество, в това число и в любовта. Това издава склонност към споделяне на радостите и тревогите. Ъгловат обикновено е почеркът на хората с независим характер. А ако буквите са написани със силно натискане, това означава, че човекът никога няма да се подчини на партньора си.

Отделните букви
Как пишете К
Жената, която пише буква “К” без натискане, с наклон надясно, с по-дълги горни черти и по-къси долни, може с пълна увереност да се определи като изящна, грациозна и с оригинална мисъл. Ако буквата “К” е написана с натискане, става дума за решителност, твърдост, благоразумие, но и известна прикритост.

Буквата М
Свидетелства за състоятелността и майсторството. Ако първият елемент от буквата по-висок, става дума за решителност и възприемчивост. Днешните наслади за този човек са по-важни отколкото бъдещите постижения. Той харесва всичко в сексуалните си отношения с партньора и не вижда необходимост от промени. Буквата “М” с по-висок втори елемент, написана от женска ръка, свидетелства за дама, която обича да прави впечатление на околните и в името на това тя е готова дори на изневяра.

Внимавайте с О
Тази буква говори много за пишещия. Затворено “О” означава целенасочен човек, който уважава своето “аз”. Ако буквата е отворена отляво, човекът не обича непредвидимите ситуации и нервничи при подобни обстоятелства. Ако буквата “О” е отворена отгоре, човекът обича да бъде център на вниманието и в повечето случаи това е в ущърб на партньора. Но ако буквата е отворена отдясно, човекът е готов на всякакви експерименти, той е енергичен и постоянно търси нещо ново в секса.