Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Ченге отвлечено от космати извънземни

Рене Пуле твърди, че е бил отвлечен от космати извънземни. Това се случило по време на неговата обичайна патрулна обиколка из поверения му район в Рейн, Франция. Десетки ужасени свидетели се кълнат, че невероятната история на

полицая не е измислена!
"Беше около 19:30ч. Разхождах се из парка, когато изведнъж видях странна, синкава светлина на няколко метра пред мен - спомня си Пуле. - Съвсем неочаквно, пет огромни и космати същества ме повдигнаха и аз се озовах на борда на някакъв космически кораб. Сигурно съм изгубил съзнание. Когато се събудих, бях отново на земята. Погледнах часовника си - бяха минали повече от шест часа."
Шефовете на Рене са се заели с разследването на случая. Открити са повече от 30 свидетели, които твърдят, че са видели как странен космически кораб се приземява в парка. Пуле бил натикан в кораба от космати извънземни няколко секунди преди той отново да се издигне към небето.
В момента Пуле е в отпуска и е подложен на лечение чрез хипноза. Специалистите се надяват, че така той ще може да си спомни какво се е случило в онези "изгубени" часове.
"По дяволите, аз трябва да знам какво се случи там горе!" - казва той.