Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Кастинг за „Мама готви по-добре”

Черпак срещу черпак, тиган срещу тиган – до последна капка олио! Новият сезон на „Мама готви по-добре” набира участници за втория си сезон, вещаещ кулинарен сблъсък от ново поколение. Майки и пораснали деца ще готвят срещу известни личности в единственото по рода си състезание за щафетна кулинария.

Още по-забавен, зареден с много повече настроение, единственото по рода си състезание за щафетна кулинария този път ще даде шанс за изява на майките и техните пораснали деца да готвят отборно срещу известни личности. Два отбора, съставени от майка и нейната голяма дъщеря или син, се състезават на една от най-оспорваните сцени – готварския плот, за да се преборят за благоволението на съдията. Изправени пред неумолимо изтичащото време, характерите скоро ще „заврят”, конфликтът между поколенията ще се изостри, а участниците ще трябва да изберат дали да последват съветите на майките си, по пътя към победата в състезанието.
Александър Сано е човекът, който отново ще става пряк свидетел на най-забавните семейни двубои и ще наблюдава отблизо уменията на участниците в кухнята. Какъв вкусен резултат ще постигнат децата под инструкциите на своите майки пък, ще оценява съдията Георги Матев.
Всеки, който иска да стане част от новия сезон на семейното кулинарно състезание и да докаже, че неговата майка готви по-добре, може да се запише за участие на телефон 0700 10 567, мейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или във фейсбук: Мама готви по-добре.

Съобщи Тони Титянова