Банер
Disney Channel – акценти през юни

Кои са новите заглавия, които младата аудитория може да гледа по любимия си детски канал. Предлагаме ви кратък анонс на премиерите през юни -- дългоочакваната „Лъвска стража” и сериала „Джеси”:

Bunk'd премиера
Присъединете се към децата Рос от сериала „Джеси”, които се отправят към лагер Кикиуака. Ема, Рави и Зури Рос напускат своя луксозен дом в Ню Йорк, за да прекарат лятото в провинциалния лагер Кикиуака в Мейн, където техните родители са се срещнали като тийнейджъри. Като треньори трябва да научат тънкостите от веселия главен възпитател Лу и красавеца на лагера – Ксандър. Зури се сприятелява с двама по-малки лагеруващи, неспокойната Тифани и лъжльото Хорхе. Собственичката на лагера е Гладис, която е по-страшна и от чудовището, за което се носят легенди, че броди по техните земи и с помощта на подлата ѝ племенница Хейзъл, тя тормози децата от семейство Рос, заради дългогодишното ѝ съревнование с майка им. Заедно с новите си приятели, Ема, Рави и Зури се адаптират към новия им „дом, далеч от дома” и се установяват в новия им вълнуващ живот в лагер Кикиуака.
Гледайте новия сериал от 20-ти юни в 9:00ч.
Не пропускайте новите епизоди на Bunk'd, Джеси, Остин и Али, H2О: Просто добави вода и Гравити Фолс, започващи от понеделник 20-ти юни в 7:20ч.

„Лъвска стража” се завръща – премиерни епизоди
Видяхте как Кион събира своя елитен отбор за „Лъвска стража: Завръщане на лъвския рев”, а сега гледайте как той и останалите му другари от стражата – Бещи, Фули и Бунга се завръщат, предизвиквайки хиените, разрешавайки ситуации и как заедно пазят земите на прайда в царството на животните. Отправете се с нас на пътешествие до африканския прайд, всеки ден по Дисни Ченъл!
„Лъвска стража” започва с Кион, второто лъвче на Симба и Нала, който става водач на лъвската стража – традиционно съставена група от смели, бързи и силни лъвове, които трябва да пазят земите на прайда. Но вместо да събере млади лъвове, които да му служат, Кион се противопоставя на традицията и обединява своите приятели, които смята за най-подходящи. Това са Бунга – безстрашния меден язовец, Фули – уверения гепард, Бещи – безгрижния хипопотам и Оно, интелектуалната бяла чапла. Историите ще включват специални участия на Муфаса, Тимон, Пумба, Рафики, Зазу и по-голямата сестра на Кион и бъдеща кралица на прайда – Киара. Гледайте новите епизоди от 6-ти юни от 6:55ч.