Банер
Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

МЕЖДУНАРОДНА БОРСА „КАРИЕРИ В БЯЛО” ТЪРСИ НАШИ ЛЕКАРИ И ЗЪБОЛЕКАРИ

Трето издание на форума за лекари, зъболекари, фармацевти, медицински и здравни специалисти ще се проведе на 1- 2 април в София в хотел „Родина” и в Пловдив на 3 април в хотел Тримонциум.

Трето издание на международната борса „Кариери в бяло” за лекари, зъболекари, фармацевти, медицински и здравни

специалисти ще се проведе на 1и 2 април в София в хотел „Родина” и в Пловдив на 3 април в хотел „Тримонциум”.
Форумът предлага над 2 000 работни позиции за всички медицински специалисти, които търсят работа и възможности за реализация и успешна кариера.
Ще участват 10 посреднически агенции, предлагащи работа за лекари от всички специалности, специализанти, медицински сестри, стоматолози, фармацевти, здравни специалисти. Лекарите ще имат възможност да избират и да кандидатстват за свободни работни места в болници в Англия, Германия, Франция, Дания, Швеция, Белгия, Испания, Ирландия, като средното възнаграждение на одобрен кандидат е 2 500 евро месечно. Организаторите гарантират успешна кариера на всеки български кандидат – дипломиран лекар или студент в европейските столици и големи градове, като предлагат богати възможности за избор на най-подходящата професионална реализация в областта на медицината и здравеопазването.
Всеки посетител ще има възможност за индивидуална безплатна консултация, за да се ориентира къде и кои са най-атрактивните места за работа, какво е най-оптималното заплащане . Участието и регистрацията във форума „Кариери в бяло” (http://careersinwhite.org) е напълно безплатно.

Третото издание на международната борса се провежда през март – април 2011 г. в шест важни медицински центъра в Румъния: Клуж-Напока, Тимишоара, Букурещ, Яш, Търгу Муреш и Сибиу; два в България: София и Пловдив, в Будапеща (Унгария) и Атина (Гърция). По време на всяко събитие посетителите се срещат с фирми изложители, могат да присъстват на фирмени презентации, семинари и работни срещи, които да бъдат от полза както за младия медицински персонал, така и за вече утвърдени професионалисти.

За партньор на форума „Кариери в бяло”, който ще се проведе на 03 април (неделя) от 11.00 до 16.00 ч. в хотел „Тримонциум” (зала Тракия) е поканен Медицински Университет – Пловдив.