Банер
Стани царица на света

I Искате ли да получавате винаги това, което пожелаете?
I Придобийте естествен магнетизъм

Виждали ли сте жена, която поглъща лакомо храна и все пак изглежда съблазнителна? Значи знаете, че съблазняването е нещо много повече от това да се наконтите и да се парфюмирате. Не външният вид ни кара да изглеждаме секси – а начинът на мислене. Жените, живеещи с това правило, могат да очароват дори и най-циничните наблюдатели. Станете една от тях и вижте света в краката си.

Пазете тайните си

 

Обикновеното момиче: Тя седи в бара и говори безспирно за всичко - от това кой с кого се среща в Холивуд до това, че трябва да си купи още чорапи. За съжаление това кара приятелят й да смята, че е невероятно скучна.
Необикновеното момиче: Южните красавици знаят, че поддържането на лека мистериозност създава интрига, която ще накара хората около нея да очакват с нетърпение всяка нейна дума. Точно затова често можете да ги видите да мълчат и да се усмихват като Мона Лиза, докато ние останалите непрекъснато разказваме за всяка мисъл, която ни е минала през ума, на всеки, навсякъде.

Покажете малко самоуважение

Обикновеното момиче: Дали се подмазва на колега, за да се хареса или променя коренно ценностната си система, за да привлече някой мъж, този тип жени, които винаги се стремят да направят добро впечатление, в същността си са тотални "да" момичета. Самоуверените жени знаят, че да бъдеш добър е секси - но да позволите на хората да ви тъпчат ви прави прекалено слаби. Така че, изтрийте от лицето си това изражение на готовност.

Поизпоти се, скъпа!

Обикновеното момиче: Тя седи на бюрото си и тайно мрази дебелата си колежка, докато си намира извинения самата тя да не отиде в гимнастическия салон. Време е да започнете да правите упражнения и да се храните здравословно. В края на краищата нищо не е по-секси от доброто здраве! Освен това, когато приведете тялото си във форма, ще сте по-самоуверени и ще правите по-качествен секс.

Използвайте здравия си разум

Обикновеното момиче: Тя гледа в екрана на компютъра си, докато разговаря с колегите си, никога не се доближава до тях и има ужасния навик да прекъсва. Привлекателните дами знаят, че хората искат да се чувстват обичани, оценени и уважавани, затова насочват цялото си внимание към тези, с които са. Поддържат контакта с очи, ръкуват се и наистина слушат, а не просто чакат възможността те самите да говорят.

Не се правете на глупачка

Обикновеното момиче: Тя мисли, че флиртът предполага да се прави на глупачка. Затова мълчи, когато става въпрос за теми, по които има познания - и пропуска да спомене, че е завършила с отличие образованието си, за да може приятелят й да се почувства умен. Да сте умна не означава, че няма да стигнете до никъде. Това е привлекателно! Истинското привличане се случва в ума, така че жените, които притежават това "специално качество", никога няма да се правят на глупачки, само за да впечатлят някой мъж.

Бъдете с чувство за хумор

Обикновеното момиче: Тя приема живота сериозно - и мисли, че всички други трябва да правят същото. За съжаление на и приятелите й им е писнало да внимават да не я засегнат.
Необикновеното момиче: Усмихнете се! Жена с чувство за хумор е не само привлекателна - лекият й характер работи в нейна полза: смехът кара хората да се отпуснат и да се стремят да общуват с вас, което ви прави по-привлекателни за всекиго - от приятелите и любовниците до колегите и съседите.