Банер
Спомен за д-р Благой Титянов

На 28 март 2021 г. се навършват 4 години от смъртта на Д-р БЛАГОЙ ТИТЯНОВ (1927 – 2017 г.) – заслужил лекар.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

продължава>
 
Журналистката и ПР Патриция Кирилова оставя следа след себе си

 Журналистката и ПР Патриция Кирилова има зад гърба си 15-годишна кариера в най-горещия ежедневник – Нощен Труд. Дори и първите й интервюта като стажант в медията предизвикват доста дискусии, завършили в полза на обществото. 

продължава>
 
Екатерина Дунева: „Конната база в Божурище е на високо европейско ниво, а на хиподрума бих стояла цял ден и нощ…“

Днес Катя Дунева има ревю в Швейцария. Изключително харизматичната и адреналинова състезателка по конен спорт и автомобилизъм Катя Дунева разказва интересни моменти от живота си в предаването „Кой кой е“ по Радио София в интервю с журналистката Антоанета Титянова. Модел и дизайнер, тя е обявена за най-красивата омъжена българка през 2007 г., когато печели титлата „Мисис България Свят“. 

продължава>
 
Евгени Минчев: Живея по-добре в София, отколкото в Лондон

Гостува ни известният светски хроникьор Евгени Минчев, който е ярко въплъщение на идеята за сбъдналата се американска мечта. Роден в Златица като нежелано дете, дадено за осиновяване, днес лорд Евгени Минчев е символ на просперитета, на елегантността, на ВИП обществото.

продължава>
 
Снежана Тодорова - 36 години СБЖ е нейна съдба

 В предаването на Радио София Кой кой е... ви срещаме със Снежана Тодорова - председател на УС на Съюза на българските журналисти - общественик с доказани умения в областта на международните отношения, жена с богат организационен и управленчески опит.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

Страница 1 от 2