Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Не се страхувай от провал

Знаеш израза, че „хубавите неща се случват на онези, които умеят да чакат“, нали? Ами, това е самата истина. Добави към него и „онези, които работят усилено, никога не забравят каква ще бъде наградата им и не се отказват при първия провал по пътя им“.

продължава>
 
Не тъгувай по старата работа

Когато сменяме работата си, заедно с новия статус печелим и леко чувство на носталгия. Липсва ни добре познатият колектив, остроумният началник и обичайните бонуси на старото работно място...

продължава>
 
Критикувай умно

 Представи си че трябва да критикуваш работата на своя колежка. Откъде точно да започнеш? Най-добре е да се концентрираш върху някоя от следните опорни точки:

продължава>
 
Как да пестим време, когато сме заети

 Непрекъснато сте заета, работите по 60 часа седмично, спите по шест часа. Обяснявате, че сте твърде заета дори да дишате. Следвайки нашите съвети може спокойно да стигнете до момента, в който ще работите по 45 часа на седмица и ще спите по осем часа на денонощие.

продължава>
 
Бизнес среща на ниво

 Без да е задължително, практиката показва, че бизнесът върви ръка за ръка с официалните вечери. А дали сте наясно как трябва да се държите на трапезата? Бъдете внимателни, защото гафът на масата може да ви изложи и пред шефа, и пред колегите.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 20