Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Дисни Ченъл – акценти през септември

"Рапунцел и разбойникът" 
Настройте се за удивителния пълнометражен филм (2010) на анимационното студио на Уолт Дисни – "Рапунцел и разбойникът".
Борбена героиня, нежелан герой и сърдит кон са звездите на 50-ото мултипликационно филмче на Дисни - веселата, обновена приказка за Рапунцел - дългокоса принцеса, затворена в кула.
Премиера на 2 септември от 11:30 часа, с повторение на същия ден от 20:30 часа.

"Рапунцел и разбойникът: Преди завинаги"
Действието на новата лента (2017) се развива между филма на анимационното студио на Уолт Дисни „Рапунцел и разбойникът“ и краткия филм „Рапунцел и разбойникът завинаги“. Този визуално динамичен удължен епизод на Disney Channel Original Movies показва как Рапунцел се запознава с родителите си, кралството и хората от Корона.
Освен това Рапунцел, Флин и техните приятели Паскал и Максимус се завръщат на Дисни Ченъл на 9 септември от 11:30 часа с краткото филмче „Рапунцел и разбойникът завинаги“, което показва кралската сватба.
През октомври очаквайте и премиерата на „Приключенията на Рапунцел и разбойника“ - сериалът, където неудържимият дух и естествено любопитство за света на главната героиня я водят до осъзнаването, че има много да научи преди да приеме кралската си съдба. Затова тя със смелост отлага коронацията си и се впуска в страхотни приключения - за ужас на краля, който след като изпуска детството на Рапунцел, трябва да приеме, че дъщеря му сега е независима, млада жена.
В приключенията на Рапунцел ще се включат Юджийн, смелият хамелеон-помощник – Паскал, и конят Максимус, който не си пада по глупостите, както и сладките кръчмарски бандити и новодошлата Касандра - здрава като нокти слугиня, която става довереник на Рапунцел.
Очаквайте премиерата на 23 септември от 11:30 часа.

„Наследниците 2“
„Наследниците“ е вдъхновяваща история за синовете и дъщерите тийнейджъри на скандалните злодеи на Дисни. Във втория филм Бен, който вече е крал на Аурадон, се опитва да помогне на Мал, Иви, Карлос и Джей да се приспособят напълно към живота в Аурадон. Но когато тежестта да бъде перфектен по кралски се окаже твърде много за Мал, тя се завръща на Острова на изгубените и разбира, че Ума, дъщерята на Урсула, е станала кралица и нейната банда крои планове да свали бариерата.
Очаквайте премиерата на 16 септември от 11:30 часа, с повторение на същия ден от 17:30 и 21:30 часа.

„Аз съм Луна“ - сезон 2
Вторият сезон на сериала проследява приключенията на Луна в Буенос Айрес. Предстоят промени за всички герои. Сюжетът проследява живота на учениците, които се завръщат от ваканцията, за да срещнат нови препятствия. Ще им се наложи и да се справят със собствените си чувства и страсти.
Премиерните епизоди стартират от 18 септември от 18:00 часа.

„Единайсеторката“
Приключенията на Габо продължават в нови епизоди. Влюбен във футбола, той започва своето приключение, когато отпътува за Буенос Айрес, където ще живее в общежитията на спортно-ориентираната гимназия IAD. С течение на историята Габо ще развие способностите, от които има нужда, за да се превърне в лидер на групата. Той ще преживее победи, поражения и също така болката от това да се изправи пред истината за историята на семейството си.
Излъчването продължава от понеделник до петък от 20:00 часа.

„Групата на Алекс“ - сезон 3
Историята разказва за Алекс – умен, смел и добронамерен тийнейджър, който е трети курс в Института Мелшер заедно с неговите приятели от детството. Това са – Никол, чувствително момиче, което е тайно влюбено в Алекс, и Кристиян – атлет, популярен сред момичетата. Те ще трябва да се изправят пред нови предизвикателства и заедно да напреднат в музикалния свят.
Премиерните епизоди стартират на 4 септември от 16:00 часа и продължава от понеделник до петък. Финалът ще бъде двоен епизод на 15 септември.
И още премиери през уикенда
„Псевдокотка“ - сезон 1, премиера на нови епизоди от 9 септември в 6:00 часа.
„Спайдърмен“ - сезон 1, на 9 септември от 8:00 часа.
„Елена от Авалор“ - сезон 1 от 9 септември, от 10:00 часа.
„Кей Си под прикритие“ - сезон 3, нови премиерни епизоди от 9 септември, от 10:30 часа.
„Лив и Мади“ - сезон 4, нови премиерни епизоди от 9 до 30 септември, от 11:00 часа.
Съобщи Тони Титянова