Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото“ по Disney Channel

Втори сезон на анимационното комедийно приключение „Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото“, продукция на Disney Television Animation, пълен с непредвидени приключения и неволи на принцеса Бътърфлай, с премиера по Дисни Ченъл.

Създаден и продуциран от възпитаника на випуск 2009 г. в Калифорнийския институт по изкуствата Дарън Нефси, "Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото" следва изключително силната и надарена с магия принцеса Стар Бътърфлай. След като получава магическа пръчица за 14-ия си рожден ден, Стар е изпратена от кралските си родителите да живее със семейството Диаз на Земята, където да отнесе своя уникален стил и да превърне мястото в свой собствен дом. Заедно със сина на семейство Диаз – Марко, се впускат в невероятни приключения в света на гимназията, докато се опитват да държат магическата пръчица далеч от ръцете на своя враг Лудо и чудовищните сили на злото.
Поредицата показва лудите приключения на Стар, която помага с магията си на хората в нужда, опитвайки се да даде всичко от себе си, докато живее на Земята и да разбере кой е зъл и кой е добър. "Когато показахме трилъра на сериите миналата година, стотици фенове се опитаха да пресъздадат шоуто в рисунките си, още преди премиерата. Готови сме да споделим „Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото“ с целия свят“, сподели Бухай.
Съобщи Тони Титянова