Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Мирослав Йончев в цветущо здраве сред «своите» плеймейтки

- MY Agency с трета поред Miss Playmate
Въпреки писанията на трите най-тиражирани жълти седмичници, че най-успешният български модел е парализиран, той се появи в цветущо здраве и форма на няколко поредни светски конкурса и събития. „Нека пишат каквото искат, трудно им е да приемат успехите ни“. Моделка от неговата модна агенция отново спечели най-популярния конкурс у нас и стана „Мис Плеймейт 2010“. Да припомним, че „Супермодел на България” Павлина Ангелова, «Мисис България Глоб» Ралица Тодорова и „Кралица на красотата” Таня Танева също са модели на силната модна агенция.

Дъжд от красиви и интелигентни момичета стартират своята звездна кариера, и заслужено поеха в обятията си „модела с най-хубавото тяло в света” от Корея 2005 – Мирослав Йончев. Завист у хиляди мъже предизвика президентът на модната агенция, който за пореден път бе разцелуван от най-сексапилните българки. 19-годишната плевенчанка Дорис Дилова грабна една от най-горещите титли от конкурсите за красота у нас, като стана третата поредна „Мис Плеймейт“ от елитната агенция.
Златка Димитрова, която бе фаворитката през миналата година, най-добре изрази пред медиите чувствата на красавиците:„Щастлива съм, че съм в най-професионалната агенция”. Брюнетката не слиза от кориците на списанията и рекламите. Дали и Дорис ще има нейната звездна кариера?