Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Пейки срещу вандализма в Северозапада

На 18 Септември "ДУЕТ ЕКСПОУЗ" с много поддръжници стартираха кампанията на движение " Северозапазване", „Пейки срещу вандализма в Северозапада“ в град Кула.Бяха разкрасени с различни цветове всички пейки в Парка на града.Кампанията прерасна в концерти поздрав за гражданите и гостите на град Кула и Видин.

Идеята на проекта е да се реновират колкото се може повече пейки в Северозапада. Те ще се боядисат и изрисуват с различни цветове. Творбите, които ще бъдат изобразени, ще са направени и съобразени с естествената среда на самите места. Красотата на цветовете ще бъдат представени в идеята "Пейки срещу вандализма в Северозапада" а всяка дъска от пейките ще носи различна мисъл. Боядисайте вашата идея в част от пейка ,призовават от движение" СЕВЕРОЗАПАЗВАНЕ". 

"На 18 септември стартираме най-новата кампания на движение "Северозапазване"- "Пейки срещу вандализма в Северозапада". Като специален гост сме поканили дует Експоуз. Кампанията ще започне с боядисване на всички пейки в градския парк на град Кула. Шарените бои са ни дарени от завода в град Кула и ще се постараем да не събираме толкова много хора, поради ситуацията в страната и заповедта на кмета. Няма да имаме други гости, както миналата година, когато имахме гости от Дунавци. Тази година ще бъдат само специалните ни гости дует Експоуз. Ще направим една разходка и снимки на забележителностите в град Кула, ще им покажем крепостта "Кастра Мартис", ще ги заведем до Етнографската къща. По- късно ще направим един мини концерт в известно заведение в Кула. Това е и един малък подарък за децата на град Кула", каза Наско Цанов от "Северозапазване".

Целта на проекта "Пейки срещу вандализма в Северозапада" е да насочи гражданското внимание към вандалските прояви, както и към тяхното преодоляване чрез изкуството.
Боите са предоставени от: РИС Ръбър България" АД, гр. Кула - завод за производство на каучукови изделия.