Банер

 Проучване на туристическия потенциал в община Ботевград. 

Продължава...

„Кратък литературен речник” - ново и полезно учебно помагало от издателство „Милениум”

На всички вестникарски павилиони търсете най-новото и полезно учебно помагало от издателство „Милениум” – „Кратък литературен речник” на цена само 8 лв.
Безценният наръчник съдържа всичко най-важно от терминологията на литературата, поетиката и изразните средства. Изданието е незаменим помощник за всички зрелостници, ученици и учители в тяхната ежедневна работа. 

Незаменимо е и в подготовката им за явяване на матура и за кандидатстудентски изпити по български език и литература. „Кратък литературен речник” е съобразено с най-новите изисквания за държавния зрелостен изпит и отразява най-актуалните трактовки на понятията, като в същото време е подходящо и за учениците от долните курсове, тъй като предлага по-лесно и качествено усвояване на учебния материал, а също и пълноценни индивидуални и извънкласни занимания.
В „Кратък литературен речник” на достъпен език и с многобройни примери от изучаваните произведения ще откриете подробно обяснени най-важните термини и понятия от света на литературата, изкуствата, културата, философията и цивилизацията.
Съобщи Тони Титянова