Банер
Банер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За информация и  начин да  закупите книгата "Обичай ме навеки" 

Продължава...

Бизнес Оскарите със специална награда за учениците-предприемачи

Най-значимите постижения в бизнеса ще бъдат отличени на годишните награди V.I.P. Business Awards на 5 март 2015 от 20 ч. в хотел Кемпински София. Ще бъдат отличени и общини, подпомогнали местния бизнес. За първи път на подобна церемония ще бъдат наградени и Учебните

 тренировъчни предприятия към Министерството на образованието и Джуниър Ачийвмънт България, също стратегически партньор на Министерството в интегрирането на компетентността „предприемчивост и инициативност“ на децата до 18 години.

Центърът за учебно-тренировъчните фирми към МО организира и поддържа годишно над 250 учебни фирми (както там се наричат тренировъчните предприятия) в над 60 училища (предимно професионални) от близо 50 града. Обхващат над 3000 ученици годишно.
Церемонията ще възнагради също усилията на местната власт на малките и големи общини в полза на бизнеса. Ще бъдат поощрени устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, корпоративната и социалната отговорност, както и дейностите и услугите, в полза на обществото.
Наградите VIP Business Awards 2015 ще отбележат най-добрите мениджъри и фирми в българския бизнес в периода януари 2013 – декември 2014 г., допринесли за устойчивото развитие на обществото.
Партньори на събитието са Българската Търговско Промишлена Палата, Софийската Търговско Промишлена Палата, Пловдивската Търговско Промишлена Палата, Асоциацията на бизнес експертите, Международната организация за икономика и култура IEC и други.
Тони Титянова