Банер
Успехът в бизнеса зависи от цветовете

 Във вашия дом и в стила ви на обличане винаги преобладават определени цветове, които дават информация за личността ви. Проверете дали се познавате добре.

Зелено. Успокоява нервната система, дава енергия и разсейва негативните емоции. Затова след силен стрес правете дихателна гимнастика, гледайки нещо зелено – за предпочитане гора, поляна и прочее, В краен случай: зелен шал.

Жълто, оранжево. Стимулират умствената дейност и повишават настроението. Ако осветителните тела в дадено помещение са жълти или оранжеви, работоспособността се повишава чувствително.

Синьо. Не го използвайте в офиса, защото разсейва.

Кафяво, сиво. Придават увереност в себе си и прогонват негативните емоции. Във важни за бъдещето ви дни се обличайте в кафявата или сивата гама.

Виолетово. Повишава издръжливостта на организма. Използвайте го като своеобразен допинг и когато се чувствате уморени, слагайте нещо виолетово.

Червено. Повишава съдържанието на адреналин в кръвта и може да предизвика агресия. Не се увличайте по дрехи в червено при положение, че заемате ръководна длъжност.

Черно - това е цветът на самозащитата. Ако сте лесноранима личност и се опасявате от конфликтни ситуации, в критични за кариерата ви дни слагайте черен пуловер, рокля, сако.