Банер
Какво мислят приятелите за вас?

1. Ако ваш/а приятел/ка облече новата си дреха на работа или някъде другаде, докато вие все още сте със стари одежди, какво ще направите? Какво ще му/й кажете?
А) О, това е страхотна дреха!
Б) Гледате, оглеждате, без да кажете нито дума.
В) Откъде си я купи?

Г) Колко струва тази дреха?
Д) Ще си помислите наум: “Тази дреха не му/й отива”.

Отговори

За А: Вие сте харесвана личност! Хората обичат да са около вас. Грижовен и приятен човек сте. Не е учудващо, че имате много приятели. Чувствате се щастливи, заради тях. Завистта ви е чужда. Продължавайте така.


За Б: Време е да се покатерите по високите стени, с които сте се заобградили и да обърнете повече внимание на приятелите. Въпреки, че се чувствате щастливи с тях, вашето мълчание понякога може да бъде разбрано като ревност или недобронамереност.


За В: Макар, че проявявате загриженост, понякога любопитствате повече, отколкото трябва. Приятелите ви често си мислят, че си пъхате носа там, където не ви е работа. Но поради вашата жизнерадосност, бързо ви прощават. Опитайте се да се откъснете малко от клюките.

За Г: Често ви избират да представяте приятелите си, поради силната ви воля. Но често ви смятат за прекалени материалисти. Животът ви е далеч от фантазии и мечти. Обикновено цените нещата около вас, но хората нерядко си мислят, че сякаш оценявате тях.


За Д: Вие сте грижовна личност, но трудно показвате на останалите, когато се радвате, заради техен успех. Тогава приятелите ви си мислят, че изпитвате завист. Трябва да се научите как да показвате чувствата си и ще бъдете по-добре възприети.