Банер
Как да се справим с летния грип?

Всички сме чували фразата: „Грипът минава с лекарства за 7 дни и без тях - пак за 7 дни!”. С две думи – примирете се, че ще има една седмица, в която ще сте болни, каквото и да се опитате да направите.

как да се лекуваме...
Обърнете тези дни в цифри и ще видите, че далеч не трябва да приемате ситуацията така спокойно. Ако приемем, че повечето хора боледуват 2 пъти годишно, това са 2 седмици от живота ви или 365 часа, буквално потънали в морето от носни кърпички и капки за нос... Време, в което бихте могли 10 пъти да се видите с приятели, 2 пъти да отидете на кино, 8 пъти да посетите спортната зала, повече от 5 пъти да се разходите из любимите ви магазини... Искате да пропуснете тези хубави моменти от живота си за боледуване?! Не, разбира се – вие заслужавате да получите най-доброто лечение!

Бързо, лесно, ефикасно лечение
Ако не става въпрос за бактериално усложнение, лекарят ще ви предпише температуропонижаващи средства, аналгетици, капки за нос, сиропи за кашлица...стоп! Тези лекарства само временно облекчават състоянието. А същинското лечение се случва благодарение на оздравителните процеси, които протичат в организма.
Спрете да товарите излишно тялото си с химия и го подкрепете с природни средства в борбата му с грипните вируси. Клиничните проучвания доказват ефективността на комплексния хомеопатичен препарат Инфлуцид, който мобилизира организма да се справи с вируснaтаинфекция. Инфлуцид комбинира 6 специално подбрани съставки, които доказано облекчават всички неприятни симптоми на грипа, скъсяват продължителността на боледуването и повишават имунитета.

Не по-малко от 14 дни за най-добър ефект
1 опаковка Инфлуцид е достатъчна, за да забравите грипа и вече да не губите време в боледуване! Ето как ще го постигнете:
• В първата остра фаза на заболяването Инфлуцид трябва да се приема на често - по 1 табл. на всеки час при възрастни и през 2 ч. за деца.
• Една от най-честите грешки при всяко лечение е прибързаното му прилючване, когато се почувствате по-добре. Не забравяйте, че след отшумяване на симптомите е важно да продължите с поддържаща терапия в течение на минимум 10-14 дни (3 пъти по 1-2 табл. дневно).
Инфлуцид e подходящ за употреба от цялото семейство, без странични ефекти.
Повече информация ще откриете на http://dhu-bg.com/
По материали на Немски хомеопатичен съюз