Банер
Биостимулиращ пилинг ревитализира кожата на лицето и тялото

Идва пролетта и Благовещение, когато природата се възражда за живот. Какви са възможностите бързо да дарим със свежест и младост и нашата кожа. Съвременната жена разполага с огромен асортимент от подмладяващи процедури, но коя е най-подходяща за сезона. Ирина Капшученко - дерматолог и козметолог , член на Европейската асоциация на дерматолозите ни съветва кои процедури позволяват да постигнем бърз и ефикасен резултат .

Има ли универсален пилинг на кожата?
-Далеч не всички процедури може да се съчетаят в един ден. Повечето от тях се нуждаят от продължителна подготовка и по-нататъшен възстановителен период. Нещо повече – някои процедури може да се извършват само през определени сезони. Какво да правим? Добре е да прибегнем до новата уникална разработка на италианските специалисти - биостимулиращият ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3 (представен от COSMETIC GROUP. BioRePeelCI3), който е уникален двуфазен патентован медицински препарат.

Наистина ли BioRePeelCI3 действа в три направления едновременно -биостимулация, ревитализация и пилинг?

-Да. И всичко това без инжекции, болка, анестезия и продължителен възстановителен период! Тези ефекти станаха възможни благодарение на това, че продуктът включва две фази на активните компоненти с различна плътност и физически характеристики, които засилват и удължават ефектите си взаимно.
В BioRePeelCI3 хармонично се съчетават двете фази на активните компоненти: липофилната и хидрофилната.
Първата фаза е липофилната. Тя плува на повърхността над хидрофилната фаза, като предотвратява контакта с кислорода вътре във флакона. Освен това съдържа активни компоненти, осигуряващи редица действия, като стабилизация и защита и обвиване и транспортиране.Предотвратява окисляването на трихлороцетната киселина и стабилизира формулата, като изолира водната фаза от окисляващата среда. Намалява изпаряването на влагата през кожата и спомага за проникването на основните активни компоненти.
Регенерация. Възстановява и поддържа хидролипидната мантия.
Хидратиране. Засилва хидратирането чрез преки и косвени механизми.
Втората фаза е хидрофилната. Тя съдържа иновативна смес от излющващи киселини, аминокиселини и витамини. Нестабилна в чист вид, благодарение на липофилната фаза не налага да се съхранява в хладилник и е по-трайна.
Осигурява редица действия:
Биостимулация. Стимулира активността на фибробластите и активизира процесите на растеж и биосинтез на кожата.
Ревитализация. Засилва клетъчната регенерация и изработването на колаген, еластин и хиалуронова киселина .Пилинг и кератолизация. Отстранява загрубелите повърхностни клетки на роговия слой, като разрушава връзките между корнеоцитите. Този процес засилва проникването на активните компоненти.
Борба с бръчките и антиоксидация. Чувствително намалява бръчките и неутрализира свободните радикали.

За кого е подходящ биостимулираият ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3?
-Процедурата е максимално щадяща, приложима през всички сезони и много добре се комбинира с други процедури. Тя е подходяща за повечето клиенти с различни типове кожа и от различни възрастови групи, като дава незабавен резултат, не изисква продължителна и сложна подготовка, нито възстановителен период.
Формулата BioRePeelCI3 позволява да се избегнат инвазивните методи на приложение, които означава: никакви игли, болка или белези след процедурата.
BioRePeelCI3, представен от фирма COSMETIC GROUP, се произвежда в два варианта: за лицето, шията, деколтето, а също за цялото останало тяло. Това позволява да получим желания резултат на комплексно подмладяване на всяка зона от тялото с помощта на един многофункционален продукт.
Благодарение на щадящите свойства и способност за възстановяване на хидролипидното фолио BioRePeelCI3 се комбинира с голям брой други процедури, като засилва техния ефект и пести време на клиента.
Доказана съвместимост с инжекционни процедури (мезотерапия), фотостимулация, радиочестотни процедури и повърхностни процедури.
Процедурата с биостимулиращия ревитализиращ пилинг BioRePeelCI3 е вълшебен еликсир на младостта, който ви дава власт над времето и ви позволява да го използвате за себе си и своите близки.
Съобщи Тони Титянова