Банер
Първа серия дезодоранти с ценен млечен екстракт на Nivea

Марка №1 в грижата за кожата разработи първия дезодорант, обогатен с ценен млечен екстракт, предоставящ специална грижа, която защитава и разкрасява деликатната зона на подмишниците. Nivea представя новата серия дезодоранти против изпотяване Nivea Beauty Elixir.

Лансирането на серията е повод за създаването на кампания, която има за цел да покаже, че всяко нещо има своята очарователна страна, а с #beautyunexpected всеки може да сподели кадър на неочаквано красиви за него места и моменти.
Прочуто от древни времена с благотворните си ползи върху кожата, млякото е важната съставка в новата формула на продуктите, предоставяща копринена мекота и специфичната грижа, от които се нуждае зоната на подмишниците. Дерматологично одобрената формула на Nivea Deo Beauty Elixir е с 0% алкохол и осигурява 48-часова защита дори на най-чувствителната кожа. Новите продукти са с ексклузивни аромати и се предлагат в три различни серии спрямо индивидуалните нужди на кожата.
Nivea Deo Beauty Elixir
Dry осигурява високоефективна защита от изпотяване, а в аромата му се долавят нежни нотки на бял жасмин.
Sensitive е със специално създадена формула за чувствителна кожа, обогатена с кремообразни съставки, оставяща усещане за чистота.
Fresh предоставя дълготрайна свежест на зоната на подмишниците и деликатен аромат на цветен букет.
Ценният млечен екстракт действа като еликсир, оставяйки кожата гладка и нежна на допир.
Съобщи Тони Титянова