Банер
Barnängen Oil Intense – богата грижа за тяло с розово масло

Barnängen е марка, вдъхновена от шведската природа и традиции. Гамата за грижа за тяло и ръце е с 95% съставки от естествен произход, а продуктите са създадени, за да отговорят на различните нужди на кожата.

Най-новата линия - Barnängen Oil Intense, комбинира масло от дива роза и емблематичния за марката Сold cream за много суха кожа. Цялата гама Barnängen е с обновен дизайн и веган формули.
Интензивно овлажняващата формула на новата линия Barnängen Oil Intense за много суха кожа е изключително подходяща през лятото, когато дивата роза цъфти край блатата, в близост до морето, а розовите листенца излъчват деликатен аромат.
Розовото масло се счита за изискана, висококачествена съставка, поради което е включена в богатия лосион за тяло Oil Intense заедно със 7% Сold cream. Лосионът за тяло осигурява на много сухата кожа дълготрайно овлажняване - за прекрасна и мека кожа.
Душ-кремът придава на много сухата кожа кадифено и гладко усещане. С лек аромат на рози, масло от дива роза и 7% Сold cream, този продукт осигурява интензивна грижа за сухата кожа.
Продукти Barnängen Oil Intense са без силикони и парабени и са особено подходящи за много суха кожа. Дерматологичен тест доказа ефективността на Barnängen Oil Intense: увеличаването на кожните липиди продължава до шест часа.
Продуктите за грижа за ръцете и тялото на Barnängen са вдъхновени от шведската природа и традиции,обогатени с емблематичния Сold cream и хидратиращ серум. Различните продуктови линии осигуряват на кожата всичко, от което се нуждае и улавят шведския начин на живот: „лагом”, нито твърде много, нито твърде малко – точно!
Barnängen Oil Intense:
Barnängen Oil Intense лосион 400 ml (12,99лв).
Barnängen Oil Intense душ-крем 400 ml (9,99лв).
Продуктите от гамата Barnängen Oil Intense са налични в търговската мрежа.