Банер
Почувствай бразилска наслада с FА BRAZILIAN VIBES

Новата екзотична и ароматна линия за тяло Ви кани на чувствено изживяване през най-вълнуващата страна в Южна Америка - Бразилия.
Бразилия е топъл рай. Пътуването минава през най-известния плаж на Рио де Жанейро – Ипанема и стига до тропическите гори на Амазонка.

Fa предлага на сетивата ароматно пътуване с
вълнуващи аромати за жени и мъже - IPANEMA NIGHTS и AMAZONIA SPIRIT.
С новата линия за грижа за тялото BRAZILIAN VIBES, Fa носи усещане за нощите на плажа Ипанема и екзотиката на тропическите гори на Амазонка. Душ геловете и дезодорантите пробуждат усещането за почивка и глезят кожата и сетивата с подхранващи съставки и цветни аромати. Всички дезодоранти BRAZILIAN VIBES са без алуминиеви соли.
Продуктите на IPANEMA NIGHTS за жените излъчват аромат на нощен жасмин, който се носи над плажа в Рио при залез слънце. Нощният жасминов цвят освобождава спиращ дъха аромат само по време на вечерните часове, когато бразилците се потапят във вълнуващия нощен живот на Ипанема. Душ гелът и дезодорантът с 48-часова защита, против петна са обогатени със 100% натурален екстракт от маракуя. Ободряващият и съблазнителен аромат превръща нощта в ден.
Дивите гори на Бразилия разгръщат екзотичното и флорално разнообразие в ароматите на AMAZONIA SPIRIT за жени. Подхранващият душ гел и дезодорантът за жените съдържат натурално масло мурумуру. Родината на палмата мурумуру са тропическите гори на Бразилия. Тя има лек аромат на цветя и се счита за ценна, натурална съставка.

Лятният сюрприз за силния пол са продуктите Fa MEN AMAZONIA SPIRIT
Мъжете също могат да се отправят на вълнуващо пътешествие с продуктите на AMAZONIA SPIRIT и IPANEMA NIGHTS. Дезодорантите са с 48-часова защита и не оставят петна. Fa MEN придружава мъжа през градската джунгла. Продуктите Fa MEN AMAZONIA SPIRIT са с екстракт от натурални зърна от тонка и очароват с пикантно-свеж аромат, докато продуктите на Fa MEN IPANEMA NIGHTS са с естествен екстракт от гуарана и изненадват със съблазнителен аромат.

А ето и продуктовата листа:
Fa BRAZILIAN VIBES IPANEMA NIGHTS

Shower Gel, 400 ml /250 ml - Освежаващ душ гел със 100% натурален екстракт от маракуя и нощен аромат на жасмин.Anti-Stains-Deodorant Aerosol, 150 ml - Със 100% натурален екстракт от маракуя и нощен аромат на жасмин - без алуминиеви соли.
Anti-Stains-Deodorant Roll-On, 50 ml - Със 100% натурален екстракт от маракуджа и нощен аромат на жасмин - без алуминиеви соли.

Fa BRAZILIAN VIBES AMAZONIA SPIRIT
Shower Gel, 400 ml/250 ml -Подхранващ душ гел със 100% натурално мурумуру масло и цветен зелен аромат.
Anti-Stains-Deodorant Aerosol, 150 ml - Със 100% натурален мумуру екстракт и флорален зелен аромат - без алуминиеви соли
Anti-Stains-Deodorant Roll-On, 50 ml -Със 100% натурален мумуру екстракт и флорален зелен аромат - без алуминиеви соли

Fa MEN BRAZILIAN VIBES IPANEMA NIGHTS
Deodorant/Bodyspray Aerosol, 150 ml - Пикантно-свеж аромат със 100% натурален екстракт от гуарана и 48 часа защита - без алуминиеви соли.
Deodorant Roll-On, 50 ml - Пикантно-свеж аромат със 100% натурален екстракт от гуарана и 48 часа защита - без алуминиеви соли
MEN BRAZILIAN VIBES AMAZONIA SPIRIT Deodorant/Bodyspray Aerosol, 150 ml
Пикантно-свеж аромат със 100% натурален екстракт от зърна от тонка и 48 часа защита - без алуминиеви соли