Банер
Трикчета за сближаване с тайфата

Най-сетне учените откриха какво му трябва на човек, за да се чувства радостен. И отговорът е: банда верни приятели. Влез в групата на щастливците с няколко прости трикчета за по-здраво приятелство!

Организирайте си колективно бягство

 

Ако все още студентстваш, хвани приятелките си и си спестете дружно някоя и друга лекция. Ако работиш, помоли колежките си да те прикрият и си отпусни два часа обедна почивка. Срещни се с останалата част от офис бегълките в парка или в някой фризьорски салон.

Включете в програмата си „Нощ на игрите“.

За да няма недоволни, домакинята се задължава да измисли играта, а останалите трябва да осигурят храна, напитки и присъствието си. Всичко е позволено - игра на дама, „Не се сърди, човече“ и ластик! Въведете си такова събиране веднъж месечно и ще видите как с времето няма да имате търпение да дойде въпросната вечер.

Отдайте се на клюки без граници.

Забелязала ли си, че откакто интернет стана неизменна част от живота ти, отделяш все по-малко време за живи срещи и предпочиташ да драснеш някое съобщение във Facebook, или да початиш в Skype? За да си припомниш вкуса на споделените моменти, се виж с приятелките си на кафе.

Отвоювайте си готини моменти и в най-тъпото ежедневие.

Не са ти нужни специални поводи, за да видиш част от любимата тайфа. Трябва да обиколиш магазините за сервиз за кафе? Обади се на приятелка и й предложи да дойде с теб. Или идете заедно на фитнес - така ще можете да съчетаете полезното (грижата за външния си вид) с приятното (бърборенето по време на тренировката).