Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Вечните оправдания на необвързаните дами


Мили момичета, да бъдете необвързани си е изцяло ваше право и решение, в което никой не бива да ви се бърка. Освен, когато то не е подтикнато от изцяло грешен мотив. С други думи, вижте кои са вечните оправдания за това, че още сте сами. Вижте и защо трябва да спрете да се осланяте на тях.

„Всички свестни мъже са заети!“

Или пък гейове! Първо, няма как да сте сигурни, че даден мъж е свестен или не, преди да сте имали нещо общо с него. Второ, едва ли познавате толкова много от представителите на силния пол, че да сте убедени в твърдението си. Така че, просто разширете социалните си контакти! Не чакайте мистър „Единствен” сам да звънне на вратата ви.

„Все попадам на неподходящи.“

Няма да кажем нищо друго освен това, че такива си ги търсите! Щом постоянно не ви върви с един и същи тип мъже, то просто преосмислете малко изискванията си. И сменете средата си!

„Не искам повече разочарования“.

Добре, разбивали са ви сърцето. Ами то на кого ли не са?! Не бива да се отказвате от любовта, само защото сте страдали много. Защото, скъпи дами, идва момент, в който самотата е доста по-болезнена.

„Свикнах да съм сама. Едва ли ще успея да заживея с мъж.“

Това наистина е сериозен проблем. И колкото по-дълго време сте необвързани, той толкова по-вече се задълбочава. Защото наистина става трудно да делите личното си пространство. Само че нали се сещате, че ще трябва да се справите с това?! Далече сме от мисълта, че никога няма да искате семейство и деца. Като за начало си вземете куче или коте. Така ще свикнете да се съобразявате и с друго живо същество.

„Мен няма кой да ме търпи.“

Наистина ли вярвате, че сте толкова ужасна личност, че там навън няма поне един мъж, който да ви „търпи“? Това е глупаво оправдание. Пък ако наистина не харесвате себе си, какво чакате? Поработете върху недостатъците си! Или може би се гордеете с тях? Каквато и да е истината, трябва да се настроите позитивно и да изтъквате хубавите си страни. Иначе няма да ви върви не само в любовта, ами и във всякакви други социални отношения.