Банер
Запази завоеванието си

След като използвате целия си арсенал от жестове и ясно покажете намеренията си към партньора, помислете не само как ще го свалите, но и как ще го задържите. Ето няколко полезни съвета, които важат в еднаква степен и за жените, и за мъжете.

Спазвайте дистанция

За жените това означава да имат свой собствен живот извън връзката. Не спирайте да ходите на работа, не изоставяйте старите си приятелки и роднините си.
Мъжете е добре да създадат известна загадъчност около себе си. Бъдете щедри на комплименти и подаръци.

За мъжете е ясно, че трябва редовно да подаряват цветя на половинките си, да ги хвалят, да им купуват дрехи, парфюми и други глезотийки. Според психолозите обаче и жените трябва понякога да изненадват партньорите си с подаръци от сърце. Не се правете на мама или тате.

Без команди

Жените, които като майки орлици постоянно командват мъжете си, рано или късно ги отблъскват. Парадоксално, но и мъжете, които изцяло поемат контрола над живота на половинките си, като ги карат да си останат у дома и ги издържат финансово, ги съсипват психически.

Никой не обича психо-вампири

Какъв е смисълът постоянно да се оплаквате от външността, доходите, колегите или шефа си? Ако някой или нещо не ви харесва, се опитайте да го промените. Но в никакъв случай не дръжте половинката си отговорна за вашите собствени неуспехи.

Искайте прошка

Във всяка двойка се случва някой да повиши глас. Изчакайте бурята да отмине и се извинете.