Банер
Нормална ли е връзката ти?

Чудила ли си се някога какво правят другите двойки „на закрити врати”? Сега ще разбереш…Това са 8 „странни” неща, които се оказват съвсем нормални.

Крещите си напоително

Докато в други европейски държави скараните партньори обидено не си говорят цял ден след спречкването, 89% от читателките като теб заявяват, че караницата с любимия продължава бурно, докато емоциите не се нормализират, а после всичко е простено и забравено.

Наранявате се, без да искате

За над 1/4 от женените и съжителстващите двойки най-честият повод за сериозно скарване е нетактичността. Жените например често се засягат от шеговит коментар, който мъжете им правят по техен адрес пред приятели.

Нямате много общи интереси и хобита

Над 50% от хората в стабилни връзки изтъкват, че извън типичното излизане по заведения, ходене на почивка и кино, не споделят много от заниманията на партньора си.

Спите отделно, но готвите заедно

Една от всеки 5 жени в дългосрочна връзка предпочита да спи в собствено легло. За сметка на това 2 от 5 дами успяват да примамят кавалерите си да помогнат в кухнята!

Живеете в разхвърляни домове

Цели 77% от мъжете в България все още смятат чистенето и другите домакински задължения за „женска работа”. Обаче 62% от българките под 35 градят кариера и държат на свободното си време повече, отколкото жените от предишното поколение.

Грижиш се за любимия като втора майка

Всяка трета българка в сериозна връзка се грижи за партньора си, ако е болен, и е инициаторка на „здравни реформи”. Не се ли разпознаваш в някоя от следните „интервенции”? Накарала си го да: намали/откаже цигарите; да започне да използва шампоан против пърхот; да отиде най-сетне на зъболекар…

Да си финансово независима

Да запазиш самостоятелен контрол над финансите си. Над половината женени двойки в страната имат отделни банкови сметки.

Tи планираш пътуванията, а той да плаща за тях

Над 70% от дамите в стабилна връзка решават къде ще се ходи на почивка и поемат бремето на организацията. Затова пък на мъжете се пада финансовата тежест.