Банер
Какво се променя след брачния обет

Когато една жена се задоми или вече е част от една дълбока връзка, често мъжът й я кара да се откаже от кариерата си, прекарва все по-малко време с приятелките си и всичко това, за да отделя необходимото внимание на дома, да се грижи за половинката си и децата. Накратко - нейният социален личен живот е отдавна вече зад гърба й.

В един момент всяка жена започва да се чувства неоценена, понякога и изцяло зависима от мъжа си и неговите доходи, което накърнява нейното достойнство като личност.
Понякога една дама забравя какво е да бъде жена и започва да се чувства като слугиня в собствения си само че без никакво заплащане.
Вглъбени в работата си, мъжете често забравят романтиката, а когато вечер се приберат вкъщи, единственото което искат е топла вечеря, чисто легло и време за отпочиване. Но къде остава жена им в цялата картина. Пренебрегната и самотна, рано или късно ще започне да създава конфликти и от най-малките неща, а думите, които ще изрича, ще ви се струват като нож. Причината за това е, защото наистина ще имате вина за състоянието на половинката си. Именно заради това, следващият ви спор може да бъде ключ към подобряване на отношенията ви, като се вслушате в думите й и се опитате да коригирате грешката си. В противен случай, чувството за вина ще ви завладява малко по малко, а половинката ви стъпка по стъпка ще си отива от вас.Не забравяйте, всяка птица в кафез има нужда от грижа и свобода.