Банер
Как да познаете “мъжа под чехъл”

Има два вида жени. Такива, които искат истински мъж до себе си – този, който да държи на думата си, да поема отговорности, но и да не позволява да му се качват на главата. И жени, които държат те да командват парада. Не знаем от кои сте вие, но и в двата случая ще е добре да можете да разпознавате „мъжете под чехъл”. Ето как:

Няма нищо против вие да плащате сметките.

 

Ако още на първата среща ви предложи да си разделите сметката, бъдете уверени, че във връзката няма да се държи като по-голям мъжкар. Такива господа, отдавна са признали еманципацията на жените и тя даже им допада. Господата, които свенливо навеждат поглед, докато оставят половината от сумата върху касовата бележка, не са стиснати. Те са наясно, че това не е особено мъжка постъпка, но пък на тях им допада да са по-слабата половина.
И най-вероятно той ще намери начин да ви се отблагодари, задето си му купила нов телевизор, като изхвърля боклука и мие чиниите например, но едва ли ще ви заведе на почивка някога.

На първата ви среща, оставя вие да изберете мястото

Не, не е признак на добро възпитание, а неспособност да взема решения сам! Един истински мъж предварително ще е набелязал заведението, защото отдавна ще е преровил Facebook – а ви и ще знае по каква кухня си падате, каква музика слушате и какви филми обичате.

Лесно се разстройва.

Тези чувствителните няма смисъл да ги търсим под дърво и камък, защото обикновено са под чехъл. Пич, който е готов да се разплаче, защото сте му отказали да отидете на гости на родителите му или да гледате някой фил, то това е вашия “мъж под чехъл”.