Банер
Парен каша духа

 I Пазете се от коварни съблазнители
I Бъдете по-силни от изкушението

Ходила си с женкар, който е превърнал в пух и прах представата ти,

 че щом двама души се обичат, значи ще си останат верни? Естествено, че следващият донжуан, чиито поглед и усмивка шарят по всички “мишени” от женски пол, ще те жегне точно по болното място. И няма да има никакъв шанс, дори да е най-сладкият мъж на света, който те ухажва романтично, упорито и главозамайващо. Дори и челна стойка да направи, ефектът ще е същият, просто защото се е появил в неподходящ момент. По всяко друго време най-вероятно сама би се хвърлила в обятията му. Пред смаяния му поглед ти избираш кротка, незабележима личност, която няма и една стотна от неговото обаяние, речник, маниери, забавност и външност. Но има нещо, което в този момент е твой приоритет № 1 – неспособност да флиртува. Докато доволно потриваш ръце, че този път най-сетне си успяла да си вземеш поука и си вече зряла личност в любовно отношение, в един момент усещаш как именно липсата на каквито и да било флирт умения прави настоящото ти гадже безинтересно и вбесяващо недодялано след 2-ия месец.

Спомняш си колко различно и вълнуващо е било с предишния, който винаги е знаел какво да каже и как да те погледне, за да ти подкоси краката. Честито, кръгът се затваря със следващото ти гадже – неустоим, класически женкар. Докато си повтаряш стария сценарий и съответно си страдаш, не спираш да се чудиш защо няма радост за теб в тоя живот и защо май пак не уцели? Ами, защото, там, закъдето си тръгнала, е всъщност там, откъдето се връщаш.

Най-важното е никога да не се поддаваш
Дори и за минутка, ако забравиш този принцип, всичко е пропаднало. Запознали сте се, той ти е дал телефонния си номер да му позвъниш утре. Не си и помисляй да изпълниш желанието му! Ще му позвъниш, ще си поговорите и той ще те помисли за поредната глупачка, оплетена в мрежите му. Дори и да е безумно красив и сексапилен, никога не му звъни първа. Той сам ще позвъни, ако иска.

Не прави илюзии, че си го победила
Дори ако е в краката ти, това съвсем не значи, че след минута ще си е изгубил все още ума по вас. Ако искаш дълги и инетерсни отношения с такъв мъж – бъди готова за постоянна борба без правила. Някои жени при първите победи си мислят, че са го накарали да се влюби. Мъжете трябва да ги завоюваш всяка минута.

Дръж се внимателно със съперниците си
Защото те неминуемо ще се появят и ще се опитата да го обсебят. Запомни: мъжът отблъсква нахалните, така от тази дама той ще опитва да избяга. Ти също не й обръщай никакво внимание. Просто погледни на твоя съчуствено: “Миличкият ми, как добре те разбирам”, не подховащай сцена на ревност.
Истинската жена никога не позволява на мъжа да я манипулира, колкото и красив, умен и богат да е той.