Банер
Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

"Романтика" в коприна и сатен

- Рокли с ръчно везана дантела и с камъни "Сваровски"

Шикозните тоалети са подходящи най-тържествените мигове в живота, за бал, за сватба и други официални поводи.
Класически стил, оригинални идеи и скъпоструващи материи придават още по-царствен вид на колекцията. Офицялните рокли на "Романтика" са оригинални и екстравагантни, прилепнали по тялото, демонстриращи разкош. Зад ефирните и вдъхновяващи рокли стои творческия почерк на талантливата стилистка, която вае красота с текстил и перфектен дизайнерски усет.

София Борисова и този път успя да изтръгне овациите и възторга на присъстващите с грандиозна колекция от впечатляващи модели.
Силуетът на „Романтика” и при новата колекция е изчистен, материите са ефирни и приятни за окото и тялото. Женствени и сексапилни, с отворени цепки и голи гърбове, те пленяват с богатото въображение и изящната кройка. Хит за сезона са ултра късите мини рокли. Дълги рокли са с леко удължени шлейфове, като при някои от моделите има съчетание 2 в едно – дългата пола с едно движение се сваля и остава минижупа.

Модни цветове са емоционални и игриви
Цветовете са свежи, носещи много настроение и емоции: жълто, тюркоаз, корал, лилаво, черно. Актуални за лятото са тигровите десени и принтове.
Предпочитаните тоналности варираха от актуалните за сезона тоналности ivori и gold, а пъстрите десени са предпочитаните. Освен класическото бяло и черно, не липсваха и алено червеното, бледо синьото, тюркоазеното и виолетовото.

Усещане за нежност и красота
Повечето материите са естествени - леки и ефирни, носещи усещането за блясък. Освен коприна и сатен, тафтата, шифона и дантелата доминират в колекцията. Платовете умело са моделирани в ефектни сгъвки и оригинални срязвания, като декорациите с камъни "Сваровски" и с ръчна дантела правят роклите невероятно изящни.
За по-екстравагантните дами роклите са обсипани с камъни Swarovski, в комбинация с ефектни брошки и колани.За първи път най-романтичната родна дизайнерка предложи и колекция от вталени ризи, мини рокли, вталени сака и корсети. Въпреки че са супер елегантни те могат да се съчетаят дори с дънки. Предпочетените материите при спортно-елегантните дрехи са памук, вълна, кашмир, тафта и коприна.