Банер
Посрещнете жегите в къси панталонки

Класика са моделите в черно и индигово

Те са универсална дреха. За тях ще намерите място и в най-малкия сак, когато тръгвате на почивка.

Късите панталонки са удобни и практични в горещите летни дни. Те не са само за високите над 170 момичета, с дълги и слаби крака. Все пак това е едно от най-удобните облекла за горещите месеци и не трябва да се отказвате от него, само защото имате по-закръглени бедра и сочно дупе. Със сигурност обаче ще трябва да откриете подходящия модел.

Правило N 1 е да подберете най-стилния цвят и десен. Бялото е модерно, но е рисковано да сложите такива шорти. Все пак цвета увеличава оптически размерите и с него можете само да си направите лоша услуга. Същото се отнася за всички други светли тонове.

Избягвайте големите цветя, щампи и карета.
Вместо тях изберете по-тъмен цвят. Черното и индиговото са класика. Първо, че те пасват на всеки стил на обличане, а второ – подходящи са, както за разходка в парка, така и за работното място.
Материята също е от значение. Тънките ластични платове, които стоят по крака ви, определено не са добро решение за по-заоблените форми. Те ще подчертаят излишните килограми. По-добра алтернатива са памукът или ленът, които падат свободно.
Плисетата изобщо не трябва да присъстват върху вашите панталонки. Те са създадени, за да придават повече обем на твърде слабите момичета. Накрая идват джобовете. Колкото по-малко и с по-малък размер са плохите, толкова по-добре. Задните джобове обаче трябва да са по-големи.
И на тънките и на заоблените препоръчваме да избягват свръхкъсите панталонки. Сложете такива, които са няколко пръста над коляното. Дънкови панталони можете да носите в ежедневието, а за вечер по-подходящи са тъмните с подвити крачоли. Ако имат и ръб ще изглеждате още по-шик.