Банер
Кашмир и кожа за зимата

- Палтата са с ретро кройки, но с микс от текстури.

Какво да носим този сезон? Не се питайте повече, а обърнете поглед назад в миналото.

Определено модата е циклична. Все по-често на модния подиум можете да видите модели и кройки, които са били актуални във времената на младостта на нашите майки и баби. С една дума - консервативност. Това според дизайнерите ще е основният стил през тази зима. Дизайнерите залагат на по-семплите палта - дълги, вталени, без излишни украси и орнаменти, модели, с които жената ще изглежда скромна, но в същото време и много женствена и елегантна.

Облечете се в черно, бежово и бордо
Основните цветове през есента на 2010 ще са бежово, светло сиво, цвят горчица, черно и червено. Ако искате да избягате от черното, то алтернатива не него ще бъде светло сивото или пепелявите му оттенъци, които дизайнерите най-често използват за палта и елегантни бизнес костюми. Ако държите в гардероба си да имате и нещо в по-ярки цветове, то се насочете към по-пастелните нюанси на жълтото и червеното, като цвят горчица и цвят череша.
В колекцията от Каролина Херера акцентът пада върху кожени якета, палтата от вълна и кашмир. Всеки модел е с оригинална украса. Оригиналността е в комбинирането на материали от различни текстури. И така, колекцията се превръща в една красива зимна приказка. Модни са палтата с дължина до коляното или малко над него.