Банер

 Новата книга на  Станка Ангелова - астролог на сайта „България без граници”  - цена 6 лв., поръчка на тел. 0888262195.

 

Световните обувки ALDO стъпиха в София

Водещата Мая Савова, заедно със съпругът си Крум Савов бяха сред първите,
които разгледаха пролетно-лятната колекция на известната канадска марка

 

Прочутата марка за обувки и аксесоари ALDO отвори своят първи магазин, на столичния булевард „Витоша” 23. Брандът е предпочитан от много известни личности като Адел, Бионсе, Кели Озбърн и Натали Портман. Сред българските почитатели на марката, които имаха първи възможността да разгледат пролетно-лятната колекция в новооткрития магазин, бяха „отчаяната съпруга” Мая и спортния телевизионен коментатор Крум Савов.
Първият магазин на ALDO предлага продукти от най-новата колекция на марката Пролет-Лято 2012. Селекцията от обувки е посветена изцяло на ярките и смели цветове, като фокусира вниманието върху красивите женски крака и ги прави още по-изящни. За да придадат цялостен завършек на визията, стилистите на марката предлагат подходящи чанти и аксесоари, сред които колани, шалове, шапки, бижута, очила, калъфи за телефони и други, като оставят трайно впечатление у околните.
За доброто настроение на гостите по време на официалното откриване на магазина се погрижи Орлин Павлов, който показа пристрастията си към модните тенденции в мъжките обувки и аксесоари. Телевизионното семейство Мая и Крум Савови останаха също впечетлени от най-новите предложения на ALDO.
„Изключително сме щастливи да открием своя първи обект в България,” каза Давит Бекирски, Бранд мениджър на магазина. „Българските потребители се интересуват все повече от световноизвестните марки и тенденции в модата, а в нашия магазин ще могат да намерят качествени предложения, според последните модни тенденции,” допълни той.
Магазинът на ALDO, разположен в самото сърце на София, се присъедини към голямата верига на ALDO, която обхваща 1500 обекта в над 70 страни. Благодарение на успешната си франчайзинг стратегия, ALDO предлага на клиентите си най-добрия асортимент от модни обувки и аксесоари.

Информация от магазинът на ALDO
Отрази Виктория Милчева