Банер
София Борисова облича Емануела за сватбата

Дизайнерката на Romantika Fashion подготвя уникална рокля за сватбата на фолк дивата Емануела през есента. Засега от модната къща не издават никакви факти как ще изглежда бъдещият сватбен тоалет на хитовата изпълнителка.

Знае се само, че роклята ще е изключително луксозна и разточителна. Емануела лично следи процеса на работата и дава ценни напътствия. Освен роклята на булката дизайнерката ще направи и шаферските рокли на всички

11 шаферки. Повечето от тях са колежки на певицата от „Ара мюзик”. Сред тях са Алисия, Ивена, Джина Стоева и Румина. Емануела е поредната ВИП-булка, която София Борисова облича. През миналата година тя уши сватбената рокля на Вихра, съпруга на тв водещ Иван Христов, и на красивата Надя, половинка на фолк звездата Константин. Това бяха две от светските сватби на 2010. С нейни тоалети се обличат Нели Петкова от „Шоуто на Слави” и Галена Великова.
Модна къща „Романтика” е официален представител на марките-Eddyk-Italy, Mori Lee-New York, Miss Kelly-Paris, Divina Sposa-Paris, ексклузивен представител за Източна Европа на американската марка Alyce Designs-USA, Madeline Gardner-New York,вносител е на израелските корсети My Lady. София Борисова разработи и специална колекция за испанския пазар под марката Elianna Morre-Barcelona.